Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας!

Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπει από το Androidlist.

Τα παιχνίδια τρένων που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας είναι κυρίως παιχνίδια προσομοίωσης που σας καλούν να οδηγήσετε τρένα σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα και συνθήκες. Σε κάποια άλλα παιχνίδια θα πρέπει να μεταφέρετε εμπορεύματα, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια που σας καλούν να δημιουργήσετε τα τρένα των ονείρων σας.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών με τρένα που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

  1. OpenTTD

    OpenTTD

    Το OpenTTD είναι ένα παιχνίδι ανοικτού κώδικα του δημοφιλούς Transport Tycoon, που σας επιτρέπει να παίζετε τόσο online όσο και offline, καθώς και μαζί με άλλους παίκτες σε μια λειτουργία multiplayer. Στόχος σας είναι να χτίσετε ένα λειτουργικό σύστημα μεταφορών, με τρένα, άλλα οχήματα, αντικείμενα διαφόρων ειδών και να λάβετε αμοιβές για τις εργασίες σας.

  2. Tiny Rails

    Tiny Rails

    Το Tiny Rails είναι ένα 2D παιχνίδι προσομοιωτής τρένων, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε μια μικρή εταιρεία τρένων που κληρονομήσατε από τον παππού σας. Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσετε και να βελτιώστε τις διαδρομές σας για να κερδίσετε όλο και περισσότερα χρήματα. Όσο προχωράτε θα πρέπει να αναβαθμίζετε τρένα και να αγοράζετε σταθμούς τρένων σε ένα περιβάλλον που θυμίζει τα παιχνίδια tycoon.

  3. Train Sim

    Train Sim

    Αν σας αρέσουν τα ρεαλιστικά παιχνίδια προσομοίωσης, στο Train Sim μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας. Θα πρέπει να μεταφέρετε με ασφάλεια τους επιβάτες ή το φορτίο σας σε συναρπαστικές διαδρομές με το τρένο σας, ενώ διασχίζετε τα πιο όμορφα τοπία. Φροντίστε να οδηγείτε με προσοχή και προσέξτε να μην εκτροχιαστούν όταν οδηγείτε σε υψηλότερες ταχύτητες.

  4. Indian Train Simulator

    Indian Train Simulator

    Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι προσομοίωσης καλείστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά τρένα και να περιηγηθείτε στα ονειρεμένα τοπία της Ινδίας. Το καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι προσφέρει όμορφα γραφικά, καθώς και διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, ο ήχος του παιχνιδιού θα σας καθηλώσει.

  5. TrainStation - Game On Rails

    TrainStation – Game On Rails

    Αν είστε λάτρης των τρένων και θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτά, δοκιμάστε να κατεβάσετε το παιχνίδι TrainStation – Game On Rails! Εδώ θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν σταθμό τρένων και να ανακαλύψετε ιστορίες αλλά και χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για κάθε είδους. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να κάνετε επισκευές, να μεταφέρετε επιβάτες, και άλλα πολλά.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cowboy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cowboy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε cowboy; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς παρακάτω. Με τα παιχνίδια που θα βρείτε στο Androidlist μπορείτε να πειραματιστείτε σε διάφορους ρόλους και διαφορετικά περιβάλλοντ…

Οι Καλύτεροι Προσομοιωτές Σούπερ Μάρκετ για Android που Πρέπει να Παίξετε
Οι Καλύτεροι Προσομοιωτές Σούπερ Μάρκετ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια προσομοίωσης; Θέλετε να δοκιμάσετε έναν διασκεδαστικό προσομοιωτή σούπερ μάρκετ στο Android σας; Κατεβάστε τώρα τις δωρεάν εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδια προσομοίωσης γίνονται όλο και πιο δημιουργικά, μεταφέροντας σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Idle RPG για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Idle RPG για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια Idle με στοιχεία RPG στο Android σας; Αναζητάτε νέους τίτλους παιχνιδιών για να περάσετε την ώρα σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις δωρεάν εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Idle RPG είναι παιχνίδια ρόλων που προσφέρουν μια ιδιαίτερη εμπε…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια match-3; Θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα περιπέτεια στο κινητό σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα συναρπαστικά παιχνίδια της παρακάτω λίστας! Τα παιχνίδια match-3 έχουν έναν πολύ απλό στόχο: θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια στοιχεία γ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως οδηγοί λεωφορείου; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω δωρεάν προσομοιωτές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για να περάσετε την ώρα σας. Οι λάτρεις της οδήγησης μπορούν να δοκιμάσουν τις …