Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας!

Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά παιχνίδια είναι απλή: θα πρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις δικές σας επιχειρήσεις, όλων των ειδών, και να τις κάνετε όλο και πιο ισχυρές.

Όπως και τα παιχνίδια προσομοίωσης, έτσι και τα παιχνίδια tycoon, προσφέρουν ένα ρεαλιστικό περιβάλλον, στο οποίο έχετε πάντα τη θέση του διευθυντή. Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια tycoon για συσκευές Android και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις δικές σας ισχυρές επιχειρήσεις από το μηδέν.

  1. The Battle of Polytopia

    The Battle of Polytopia

    Στο πολύχρωμο αυτό παιχνίδι, που θυμίζει το δημοφιλές Minecraft, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο, όπως τον ονειρεύεστε. Θα πρέπει να σκεφτείτε με στρατηγική και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να επεκτείνετε τον κόσμο σας, όλο και περισσότερο. Το παιχνίδι προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, με στοιχεία των παιχνιδιών άμυνας πύργου.

  2. OpenTTD

    OpenTTD

    Στο δωρεάν αυτό παιχνίδι θα tycoon μπαίνετε σε έναν ανοικτό κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες, τον οποίο θα πρέπει να επεκτείνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Δημιουργήστε διαφορετικές επιχειρήσεις, με διαφορετικές ανάγκες και προσθέστε νέα στοιχεία κάθε μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε τόσο μόνοι σας, όσο και με άλλους παίκτες στη λειτουργία multiplayer.

  3. Pocket City Free

    Pocket City Free

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων για Android, το Pocket City Free είναι η καλύτερη επιλογή παιχνιδιού για εσάς. Εδώ καλείστε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική πόλη με τα κτίρια και τις επιχειρήσεις που θα επιλέξετε και να γίνετε οι δήμαρχοι τους. Το παιχνίδι προσφέρει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον προσομοίωσης που θα σας συναρπάσει.

  4. RollerCoaster Tycoon Touch

    RollerCoaster Tycoon Touch

    Αν τώρα αναζητάτε ένα παιχνίδι tycoon διαφορετικό από τα άλλα, στο RollerCoaster Tycoon Touch μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας λούνα παρκ. Επιλέξτε τα τρενάκια που θέλετε και κάντε τα όλο και πιο ξεχωριστά, για να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο κοινό και να κερδίσετε χρήματα. Επιπλέον, θα πρέπει να ολοκληρώνετε αποστολές καθημερινά.

  5. Tiny Tower

    Tiny Tower

    Σε αυτό το παιχνίδι tycoon με σχεδιασμό pixel θα πρέπει να κατασκευάσετε τον δικό σας πύργο, όπου θα στεγαστούν πολλές και διάφορες επιχειρήσεις. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να διαμορφώνετε κάθε όροφο και επιχείρηση με τα στοιχεία που θέλετε, ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να επισκέπτεστε πύργους των φίλων σας. Να θυμάστε ακόμη πως θα πρέπει να κερδίζετε χρήματα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…