Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς!

Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού είναι επιτραπέζια, αλλά πλέον, υπάρχουν εκατοντάδες ηλεκτρονικές εκδοχές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Android σας.

Ο στόχος σας στο δημοφιλές παιχνίδι είναι απλός: Θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς των ίδιων στοιχείων για να τα απομακρύνετε από το ταμπλό. Φροντίστε να κάνετε σωστούς συνδυασμούς, ώστε να καταφέρετε να αφαιρέσετε όλα τα πλακίδια του ταμπλό και να κερδίσετε το παιχνίδι.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού Mahjong που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

  1. Mahjong Titan

    Mahjong Titan

    Σε αυτό το παιχνίδι Mahjong μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον παιχνιδιού με πολλές επιλογές διαμόρφωσης. Επιπλέον, σας επιτρέπει να επιλέγετε το επίπεδο δυσκολίας που προτιμάτε και μπορείτε να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις πληρώνοντας ένα μικρό ποσό.

  2. Mahjong Solitaire Games

    Mahjong Solitaire Games

    Πρόκειται για την πιο απλή έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Mahjong που μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλό και ο τρόπος παιχνιδιού θυμίζει την Πασιέντζα, το δημοφιλές παιχνίδι τράπουλας. Η εφαρμογή δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, πράγμα που την κάνει ιδανική αν έχετε περιορισμένη μνήμη.

  3. Mahjong City Tours

    Mahjong City Tours

    Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και θέλετε να εξερευνήσετε νέες πόλεις του κόσμου, αυτή η εφαρμογή του Mahjong είναι για εσάς! Σε αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κλασικό τρόπο παιχνιδιού του Mahjong, ενώ ανακαλύπτετε νέες πόλεις. Παίξτε σε πάνω από 600 επίπεδα, ενεργοποιήστε ισχυρές δυνάμεις και διασκεδάστε!

  4. Mahjong Journey®

    Mahjong Journey®

    Σε αυτό το εξελιγμένο παιχνίδι Mahjong θα μεταφερθείτε σε ένα οπτικό ταξίδι με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Κάθε επίπεδο έχει ξεχωριστές ταπετσαρίες με πολύ όμορφα σχεδιασμένα φόντα. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο σας στους χάρτες του παιχνιδιού, ενώ χρησιμοποιείτε διάφορες δυνάμεις για να περάσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα επίπεδα.

  5. Mahjong Master

    Mahjong Master

    Σε αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι Mahjong μπορείτε να αγωνιστείτε σε 1700 διαφορετικά επίπεδα παίζοντας μόνοι ή με κάποιον φίλο σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές πρωτότυπες επιλογές διαμόρφωσης, για να επιλέξετε τον σχεδιασμό που προτιμάτε. Ακόμη, σας επιτρέπει να παίζετε εκτός σύνδεσης στο κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…