Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών προσομοίωσης; Θέλετε να κατεβάσετε ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι στο Android σας; Βρείτε παρακάτω μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Τα παιχνίδια προσομοίωσης διαφέρουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια για Android, καθώς σας μεταφέρουν σε ψηφιακούς κόσμους, όπου θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε λειτουργίες του πραγματικού κόσμου.

Από οδήγηση οχημάτων, μέχρι παιχνίδια προσομοίωσης της καθημερινής σας ζωής, στο Androidlist θα βρείτε επιλογές για όλα σας τα ενδιαφέροντα. Κάντε λήψη των παρακάτω δωρεάν εφαρμογών στο κινητό σας και ξεκινήστε το ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας!

  1. The Sims™ FreePlay

    The Sims™ FreePlay

    Το Sims είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια προσομοίωσης όλων των εποχών. Στην έκδοση αυτή για Android, όπως και στην έκδοση για Η/Υ, θα πρέπει να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες με τα τα στοιχεία που θα επιλέξετε και να κάνετε τα πάντα για να τους κρατήσετε ευχαριστημένους. Όσο προχωράτε, μπορείτε να αγοράζετε κατοικίες και διάφορα αντικείμενα.

  2. Animal Crossing: Pocket Camp

    Animal Crossing: Pocket Camp

    Στο Animal Crossing: Pocket Camp θα μεταμορφωθείτε σε ένα υπεύθυνο κατασκήνωσης, όπου θα πρέπει να φροντίσετε τα πιο χαριτωμένα και φιλικά ζώα. Φροντίστε το οικόπεδο της κατασκήνωσης, διακοσμήστε το με πρωτότυπα στοιχεία και αλληλεπιδράστε με τους χαρακτήρες σε διάφορες δραστηριότητες. Η εφαρμογή προσφέρει ένα πολύχρωμο περιβάλλον και θα ευχαριστήσει τους χρήστες μικρότερης ηλικίας.

  3. Fallout Shelter

    Fallout Shelter

    Μεταφερθείτε σε ένα υπόγειο καταφύγιο και βάλτε τα δυνατά σας για να επιβιώσετε, φροντίζοντας τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναζητήσετε τροφή, νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τους χώρους του καταφύγιου. Επιπλέον, θα πρέπει να πουλήσετε όπλα και άλλα αντικείμενα για να αποκτήσετε κέρδη.

  4. Rebel Inc.

    Rebel Inc.

    Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Rebel Inc. και ακολουθήστε την κατάλληλη στρατηγική για να βοήθησετε να χώρα σας να επανέλθει μετά από ένα πολυετή πόλεμο. Θα πρέπει να επενδύσετε σωστά για να αποκτήσετε περισσότερους πόρους και να προστατέψετε τις περιοχές σας από τους αντάρτες, που θέλουν να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

  5. Real Flight Simulator

    Real Flight Simulator

    Αν το όνειρό σας ήταν πάντα να γίνετε πιλότοι, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε αυτόν τον προσομοιωτής πτήσης. Επιλέξτε το αεροπλάνο που θέλετε να οδηγήσετε μέσα από μια ποικιλία αεροσκάφων σε ρεαλιστικές συνθήκες. Θα πρέπει να κάνετε απογείωση και προσγείωση, νυχτερινές πτήσεις, πτήσεις σε ακραίες καιρικές συνθήκες κ.ά.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …