Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Image for Image for Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας!

Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, όσο και με άλλους παίκτες. Η κατηγορία παιχνιδιών multiplayer είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και όχι άδικα!

Κατεβάζοντας μία από τις παρακάτω εφαρμογές θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με άλλους παίκτες είτε από κοντά, είτε από απόσταση. Επιλέξτε το παιχνίδι multiplayer που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεκινήστε να παίζετε παρέα με τους κολλητούς σας.

  1. Among Us

    Among Us

    Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android που σας καλεί να παίξετε ως εισβολείς ή μέλη του πληρώματος παρέα με άλλους παίκτες. Ως εισβολέας, αποστολή σας είναι να ξεγελάσετε τα μέλη του πληρώματος, που θα πρέπει στη συνέχεια να σκοτώσετε. Ως μέλη του πληρώματος, θα πρέπει να βρείτε τον εισβολέα πριν σας σκοτώσει.

  2. Call of Duty®: Mobile

    Call of Duty®: Mobile

    Το Call of Duty είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι σκοποβολής που σας επιτρέπει να παίζετε με άλλους χρήστες online. Στην έκδοση για Android, θα πρέπει να μπείτε σε μάχες ενάντια σε άλλους παίκτες και να βγείτε νικητές. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία zombie, όπου θα πρέπει να σκοτώσετε τα ζόμπι μαζί με άλλους παίκτες.

  3. Minecraft

    Minecraft

    Το Minecraft δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων όλων των επόχών. Στην απέραντη αυτή πλατφόρμα μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι θέλετε και να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες. Παρακολουθήστε την πρόοδο των φίλων σας, παίξτε από κοινού ή ανταγωνιστείτε για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης.

  4. Apex Legends Mobile

    Apex Legends Mobile

    Ο κόσμος του Apex Legends είναι γεμάτος μοναδικούς ήρωες με τους οποίους θα πρέπει να μπείτε σε επικές μάχες και να βγείτε νικητές. Το δημοφιλές παιχνίδι σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά τους χαρακτήρες σας με τα στοιχεία και τις δυνάμεις που επιθυμείτε. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες για περισσότερη δισκέδαση.

  5. League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift

    Στο League of Legends: Wild Rift θα πρέπει να παίξετε μαζί με τους φίλους σας και να ανταγωνιστείτε από κοινού τους εχθρούς σας για να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να βγείτεν νικητές. Στην πορεία σας, θα πρέπει να συγκεντρώνετε όπλα και άλλα χρήσιμα στοιχεία, αλλά και να αποκτάτε νέες δυνάμεις και δεξιότητες για να γίνετε ακόμη πιο ισχυροί.

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους
Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας! Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, ό…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών μάχης; Τώρα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ακόμη και εκτός σύνδεσης στο Android σας. Τα περισσότερα παιχνίδια μάχης προσφέρουν ένα online περιβάλλον που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε ζωντανά άλλους παίκτες στην αρένα. Αυτό όμως σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey
Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε ευχάριστα το καλοκαίρι σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Βρείτε παρακάτω τα πέντε πιο δημοφιλή παιχνίδια του Ιουλίου, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν  μέσα από τη σελίδα του Androidlist. Πρόκειται για παιχνίδια φαντασίας, σκοπο…

Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του 2018 για Android!
Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του 2018 για Android!

Είστε φανατικοί gamers; Δοκιμάζετε όλες τις νέες κυκλοφορίες στο Android σας; Τα παρακάτω παιχνίδια είναι για εσάς! Το 2018 ήταν μια γενναιόδωρη χρονιά για τους λάτρεις των Android παιχνιδιών, με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες, αλλά και με ενημερώσεις παλιότερων πα…