Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών μάχης; Τώρα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ακόμη και εκτός σύνδεσης στο Android σας.

Τα περισσότερα παιχνίδια μάχης προσφέρουν ένα online περιβάλλον που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε ζωντανά άλλους παίκτες στην αρένα. Αυτό όμως σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε μια συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο που μπορεί να οδηγήσει στην κατανάλωση των δεδομένων σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία συναρπαστικών παιχνιδιών που σας επιτρέπουν να παίζετε ακόμη και εκτός σύνδεσης. Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας και να παίξετε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

  1. Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3

    Πρόκειται για την τρίτη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού μάχης που θα μεταμορφώσει σε επαγγελματίες πολεμιστές. Σε αυτήν τη σκοτεινή περιπέτεια δημιουργείτε τον δικό σας ισχυρό πολεμιστή και αντιμετωπίζετε άλλους μαχητές. Επιλέξτε τα όπλα και τις ικανότητες του ήρωά σας, δοκιμάστε διαφορετικές τεχνικές στις μάχες και βγείτε νικητές σε έναν αγώνα που κερδίζει ο καλύτερος παίκτης.

  2. Real Steel Boxing Champions

    Real Steel Boxing Champions

    Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι μάχης θα πρέπει να παίξετε με ένα ρομπότ, εμπνευσμένο από την ταινία Reel Steel. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας ενάντια στους αντιπάλους σας και βάλτε τα δυνατά σας για να βγείτε πρώτοι και να κερδίσετε το τουρνουά. Με τα χρήματα που κερδίζετε μπορείτε να αγοράζετε βελτιώσετε για το ρομπότ σας, ώστε να εξασφαλίσετε τη νίκη με τους πιο δύσκολους αντιπάλους.

  3. Stickman Legends

    Stickman Legends

    Οι λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον Stickman θα ενθουσιαστούν με αυτό το δωρεάν παιχνίδι μάχης, που συνδυάζει στοιχεία RPG, δράσης και σκοποβολής. Επιλέξτε το όπλο σας και μπείτε σε έναν κόσμο φαντασίας, αποδεικνύοντας τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους πολεμιστές. Το παιχνίδι προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και υπόσχεται να σας διασκεδάσει για ώρες.

  4. Gods of Rome

    Gods of Rome

    Αν είστε λάτρεις της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας, το παιχνίδι αυτό θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο που θα σας συναρπάσει! Επιλέξτε ανάμεσα σε θεούς, ήρωες και άλλα μυθολογικά πλάσματα και μπείτε σε μοναδικές μάχες. Το παιχνίδι προσφέρει διάφορα πρωτότυπα σκηνικά, όπως τον Όλυμπο, την Πομπηία ή το Κολοσσαίο, με πολλούς και διάφορους χαρακτήρες σε κάθε επίπεδο.

  5. Iron Blade: Medieval RPG

    Iron Blade: Medieval RPG

    Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι RPG σας μεταφέρει στον Μεσαίωνα, όπου θα πρέπει να πολεμήσετε ενάντια στον κακό δαίμονα Baal. Αντιμετωπίστε πολλούς κακούς για να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να κερδίσετε όλο και περισσότερα όπλα και στοιχεία για τις μάχες. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης που θα σας συναρπάσει, χάρη στο περιβάλλον και τα γραφικά του.

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους
Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας! Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, ό…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών μάχης; Τώρα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ακόμη και εκτός σύνδεσης στο Android σας. Τα περισσότερα παιχνίδια μάχης προσφέρουν ένα online περιβάλλον που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε ζωντανά άλλους παίκτες στην αρένα. Αυτό όμως σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey
Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε ευχάριστα το καλοκαίρι σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Βρείτε παρακάτω τα πέντε πιο δημοφιλή παιχνίδια του Ιουλίου, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν  μέσα από τη σελίδα του Androidlist. Πρόκειται για παιχνίδια φαντασίας, σκοπο…

Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του 2018 για Android!
Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του 2018 για Android!

Είστε φανατικοί gamers; Δοκιμάζετε όλες τις νέες κυκλοφορίες στο Android σας; Τα παρακάτω παιχνίδια είναι για εσάς! Το 2018 ήταν μια γενναιόδωρη χρονιά για τους λάτρεις των Android παιχνιδιών, με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες, αλλά και με ενημερώσεις παλιότερων πα…