Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει το κυνήγι αλλά δε θέλετε να κυνηγάτε ζώα και πουλιά; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια κυνηγιού στο Android σας.

Το κυνήγι είναι χόμπι πολλών, αν όμως είστε κατά των όπλων και δε θέλετε τα θηράματα σας να είναι πραγματικά ζώα, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε ένα παιχνίδι κυνηγιού στο κινητό σας.

Τα παιχνίδια κυνηγιού προσομοιώνουν ρεαλιστικά δάση, βουνά και άλλες τοποθεσίες και σας καλούν να κυνηγήσετε ζώα και άλλα θηράματα.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να δοκιμάσετε να κυνηγήσετε στο Android σας.

  1. DEER HUNTER CLASSIC

    DEER HUNTER CLASSIC

    Στο Deer Hunter HD θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη σκοποβολή, κυνηγώντας άγρια ζώα. Αρχικά, καλείστε να εξερευνήσετε ένα σκηνικό στη φύση για να βρείτε τα άγρια ζώα. Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και να κάνετε ζουμ εγκαίρως για να πετύχετε το θήραμα σας, πριν προλάβει να σας επιτεθεί και να σας σκοτώσει.

  2. Hunting Clash: Animal Hunter Games, Deer Shooting

    Hunting Clash: Animal Hunter Games, Deer Shooting

    Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι σκοποβολής θα αποκτήσετε ένα ρεαλιστικό όπλο και θα εξερευνήσετε τυχαία σκηνικά με έναν και μόνο στόχο: να βρείτε και να σκοτώσετε ελάφια και άλλα άγρια ζώα. Θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, χωρίς να κάνετε θορύβους και να εντοπίσετε τα άγρια ζώα εγκαίρως, ώστε να τα σκοτώσετε πριν σας σκοτώσουν.

  3. Archery bird hunter

    Archery bird hunter

    Αν τώρα προτιμάτε κάτι πιο διασκεδαστικό, με πολύχρωμα γραφικά, δοκιμάστε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή για το κυνήγι πουλιών. Σε αυτό το παιχνίδι ο στόχος σας είναι πολύ απλός: θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να πετύχετε τα πουλιά που πετάνε σε διάφορες κατευθύνσεις. Αντί για όπλο, σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιείτε το τόξο σας.

  4. theHunter - 3D hunting game for deer & big game

    theHunter – 3D hunting game for deer & big game

    Οι λάτρεις των παιχνιδιών 3D θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι, που προσφέρει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον κυνηγιού, γεμάτο άγρια ζώα. Εξερευνήστε το τοπίο και εντοπίστε το θήραμα σας πριν σας καταλάβει. Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και εδώ, θα πρέπει να δράσετε με ταχύτητα, ώστε να μην μπείτε σε κίνδυνο.

  5. Let's Hunt: free shooting game

    Let’s Hunt: free shooting game

    Σε αυτό το νέο και δωρεάν παιχνίδι κυνηγιού μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο κυνήγι, χωρίς να σκοτώσετε πραγματικά ζώα. Η εύχρηστη αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με πολλές επιλογές διαμόρφωσης και όπλων, καθώς και διάφορα άγρια ζώα που μπορείτε να κυνηγήσετε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει το κυνήγι αλλά δε θέλετε να κυνηγάτε ζώα και πουλιά; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια κυνηγιού στο Android σας. Το κυνήγι είναι χόμπι πολλών, αν όμως είστε κατά των όπλων και δε θέλετε τα θηράματα σας να είναι πραγματικά ζώα, μπορείτε να δοκιμά…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους
Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας! Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, ό…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μάχης για Χρήση Εκτός Σύνδεσης σε Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών μάχης; Τώρα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ακόμη και εκτός σύνδεσης στο Android σας. Τα περισσότερα παιχνίδια μάχης προσφέρουν ένα online περιβάλλον που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε ζωντανά άλλους παίκτες στην αρένα. Αυτό όμως σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey
Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουλίου: Food Fantasy, Alto’s Odyssey

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε ευχάριστα το καλοκαίρι σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Βρείτε παρακάτω τα πέντε πιο δημοφιλή παιχνίδια του Ιουλίου, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν  μέσα από τη σελίδα του Androidlist. Πρόκειται για παιχνίδια φαντασίας, σκοπο…