Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω.

Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότι στο Androidlist μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για τη χρήση του υπολογιστή σας απευθείας στο Android σας.

Οι εφαρογές αυτές ονομάζονται remote desktop, και όπως λέει το όνομα τους, σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση στον Η/Υ σας από απόσταση.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, ώστε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον Η/Υ σας από απόσταση.

  1. AirDroid-Android σε Υπολογιστή

    AirDroid-Android σε Υπολογιστή

    Με το AirDroid μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας από το Android σας γρήγορα και εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα προγράμματα σας, να ανταλλάξετε αρχεία, να ενημερώσετε έγγραφα και να εκτελέσετε κάθε είδους ενέργεια από απόσταση, χωρίς τη χρήση USB ή συμπληρωματικών συσκευών.

  2. Splashtop 2 Remote Desktop

    Splashtop 2 Remote Desktop

    H νέα έκδοση της εφαρμογής Splashtop σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μέχρι και πέντε διαφορετικούς υπολογιστές απευθείας στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγχρονίσετε τις συσκευές σας και να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία και προγράμματα του Η/Υ σας.

  3. TeamViewer: Remote Control

    TeamViewer: Remote Control

    Πρόκειται για το δημοφιλέστερο εργαλείο για την απομακρυσμένη χρήση υπολογιστών σε συσκευές Android. Με το TeamViewer θα έχετε πρόσβαση σε όποιον υπολογιστή θέλετε από απόσταση ώστε να εκτελείτε οποιαδήποτε ενέργεια. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να επεξεργάζεστε έγγραφα, να χρησιμοποιείτε λογισμικά και πολλά άλλα.

  4. Απομακρυσμένος έλεγχος AnyDesk

    Απομακρυσμένος έλεγχος AnyDesk

    Η εφαρμογή AnyDesk αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για χρήστες Android που θέλουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους από απόσταση. Το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε το Android με τον υπολογιστή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του, όπου κι αν είστε.

  5. Απομακρ. επιφάνεια εργασίας

    Απομακρ. επιφάνεια εργασίας

    Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η επίσημη εφαρμογή της Google για απομακρυσμένη πρόσβαση σε Η/Υ από οποιοδήποτε Android smartphone ή tablet. Μέσω της εφαρμογής θα είστε σε θέση να επεξεργάζεστε και να ελέγχετε τα αρχεία, τους φακέλους, τα προγράμματα, email και όλο το περιέχομενο των ηλεκτρονικών υπολογιστών που εσείς θα επιλέξετε.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…