Οι Καλύτερες Εφαρμογές Γραφείου για να Αυξήσετε την Παραγωγικότητά σας

Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά; Αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή παραγωγικότητας στο κινητό σας!

Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες και κάποιες εργασίες είναι πιο δύσκολες από τις άλλες. Αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται και στο Android σας μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε ακόμη και τα πιο απαιτητικά καθήκοντα.

Στο Androidlist υπάρχουν πολλές και διάφορες χρήσιμες εφαρμογές παραγωγικότητας που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη δουλειά σας και να ολοκληρώσετε κάθε είδους εργασία.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές τους είδους, κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας και γίνετε το αστέρι του γραφείου σας!

  1. Google Drive

    Google Drive

    Το Google Drive είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία για την καλύτερη εργασία των ομάδων. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε από κοινού έγγραφα, λίστες, παρουσιάσεις και άλλο περιεχόμενο με την ομάδα σας. Και το καλύτερο: είναι εντελώς δωρεάν!

  2. Docs To Go™ Free Office Suite

    Docs To Go™ Free Office Suite

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το Docs To Go που αποτελεί μια καλή εναλλακτική για χρήστες που θέλουν να δημιουργούν και να μοιράζονται αρχεία με τους συνεργάτες τους. Δημιουργήστε κάθε είδους αρχείο και κάντε αλλαγές ζωντανά, μαζί με την ομάδα σας, Επιπλέον, μπορείτε να κλειδώνετε αρχεία με κωδικό πρόσβασης.

  3. Polaris Office - Docs + PDF

    Polaris Office – Docs + PDF

    Με το Polaris Office μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων αρχείων PDF, και να τα μοιράζεστε με την ομάδα σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον εργασίας για κοινή χρήση και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αρχεία στο Android σας και να τα επεξεργαστείτε ακόμη και καθ” οδόν.

  4. Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint και άλλα

    Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint και άλλα

    Το Microsoft Office είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία παραγωγικότητας της Microsoft, τόσο για Android, όσο και για Η/Υ. Στην ανανεωμένη εφαρμογή για smartphones θα βρείτε τα γνωστά Word, Excel και PowerPoint με νέα χαρακτηριστικά που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ευκολία, μέσα από την οθόνη του Android σας.

  5. Quip: Docs, Chat, Spreadsheets

    Quip: Docs, Chat, Spreadsheets

    Το Quip είναι μία από τις νεότερες εφαρμογές του είδους, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε αρχεία με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να κάνετε επεξεργασία από κοινού, καθώς και κοινή χρήση μέσω email. Επιπλέον, εντός της εφαρμογής θα βρείτε και μια λειτουργία chat για άμεση συνομιλία με την ομάδα σας.

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…

Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας
Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στην αρχική οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές για να προσθέσετε ξεχωριστά widgets στο κινητό σας! Οι συσκευές Android σας επιτρέπουν να οργανώνετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους, όπως ακριβώς σας α…

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στα Βίντεο του TikTok
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στα Βίντεο του TikTok

Θέλετε να κάνετε τα βίντεο σας στο TikTok ακόμη πιο ξεχωριστά; Δοκιμάστε να προσθέσετε τη δική σας μοναδική μουσική! Η εφαρμογή του TikTok δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να μοιράζονται βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθους τους. Τα βίντεο αυτά περιλαμβάνουν κ…