Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας!

Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών ενεργειών. Με την κατάλληλη εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε σκάνερ, κάμερα, ακόμη και τηλεχειριστήριο!

Αν χάνετε συχνά το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα εργαλεία που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα εργαλεία αυτά θα μετατρέψουν τη συσκευή σας σε τηλεχειριστήριο, δίνοντας σας ακόμη περισσότερες επιλογές χρήσης της τηλεόρασης σας.

  1. Roku

    Roku

    Με το Roku μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Android smartphone ή tablet σας ως τηλεχειριστήριο για να περιηγηθείτε στο διαθέσιμο περιεχόμενο. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ελέγξετε νέες ταινίες, κυκλοφορίες παιχνιδιών, συνόψεις και άλλα, χρησιμοποιώντας το πολύ απλό και οργανωμένο περιβάλλον της εφαρμογής.

  2. Yatse: Kodi remote control and cast

    Yatse: Kodi remote control and cast

    Αν τώρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο για το Kodi, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μετατρέψετε τη συσκευή σας σε τηλεχειριστήριο και θα μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σε πολλές πλατφόρμες και συσκευές όπως σε AirPlay, Chromecast ή και SmartTV.

  3. AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

    AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

    Με το AnyMote θα έχετε πάντα στο κινητό σας ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για την τηλεόραση σας. Η εφαρμογή είναι συμβατή με πάνω από 800000 συσκευές κάθε είδους. Εκτός από τηλεοράσεις, μπορείτε να διαχειριστείτε κλιματιστικά, αποκωδικοποιητές, συσκευές DVD ή BluRay, ενισχυτές, κάμερες και άλλα.

  4. IR Remote Universal

    IR Remote Universal

    Δοκιμάστε να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν εργαλείο στο κινητό σας για να μετατρέψετε το Android σας σε ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να συνδεθείτε με bluetooth στην τηλεόραση σας, και να χρησιμοποιήσετε το εικονικό τηλεχειριστήριο για να εκτελέσετε κάθε είδους ενέργεια στο κινητό σας.

  5. TV (Samsung) Remote Control

    TV (Samsung) Remote Control

    Αν τώρα αναζητάτε ένα τηλεχειριστήριο για να χρησιμοποιήσετε τη Samsung τηλεόραση σας, η εφαρμογή αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να συνδέσετε το Android σας μέσω WiFi ή Bluetooth με την τηλεόραση σας και να χρησιμοποιήσετε τα εικονικά κουμπιά για να αλλάξετε κανάλια, να αυξομειώσετε την ένταση και άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…