Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας!

Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπει από το Androidlist.

Τα παιχνίδια τρένων που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας είναι κυρίως παιχνίδια προσομοίωσης που σας καλούν να οδηγήσετε τρένα σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα και συνθήκες. Σε κάποια άλλα παιχνίδια θα πρέπει να μεταφέρετε εμπορεύματα, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια που σας καλούν να δημιουργήσετε τα τρένα των ονείρων σας.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών με τρένα που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

 1. OpenTTD

  OpenTTD

  Το OpenTTD είναι ένα παιχνίδι ανοικτού κώδικα του δημοφιλούς Transport Tycoon, που σας επιτρέπει να παίζετε τόσο online όσο και offline, καθώς και μαζί με άλλους παίκτες σε μια λειτουργία multiplayer. Στόχος σας είναι να χτίσετε ένα λειτουργικό σύστημα μεταφορών, με τρένα, άλλα οχήματα, αντικείμενα διαφόρων ειδών και να λάβετε αμοιβές για τις εργασίες σας.

 2. Tiny Rails

  Tiny Rails

  Το Tiny Rails είναι ένα 2D παιχνίδι προσομοιωτής τρένων, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε μια μικρή εταιρεία τρένων που κληρονομήσατε από τον παππού σας. Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσετε και να βελτιώστε τις διαδρομές σας για να κερδίσετε όλο και περισσότερα χρήματα. Όσο προχωράτε θα πρέπει να αναβαθμίζετε τρένα και να αγοράζετε σταθμούς τρένων σε ένα περιβάλλον που θυμίζει τα παιχνίδια tycoon.

 3. Train Sim

  Train Sim

  Αν σας αρέσουν τα ρεαλιστικά παιχνίδια προσομοίωσης, στο Train Sim μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας. Θα πρέπει να μεταφέρετε με ασφάλεια τους επιβάτες ή το φορτίο σας σε συναρπαστικές διαδρομές με το τρένο σας, ενώ διασχίζετε τα πιο όμορφα τοπία. Φροντίστε να οδηγείτε με προσοχή και προσέξτε να μην εκτροχιαστούν όταν οδηγείτε σε υψηλότερες ταχύτητες.

 4. Indian Train Simulator

  Indian Train Simulator

  Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι προσομοίωσης καλείστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά τρένα και να περιηγηθείτε στα ονειρεμένα τοπία της Ινδίας. Το καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι προσφέρει όμορφα γραφικά, καθώς και διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, ο ήχος του παιχνιδιού θα σας καθηλώσει.

 5. TrainStation - Game On Rails

  TrainStation – Game On Rails

  Αν είστε λάτρης των τρένων και θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτά, δοκιμάστε να κατεβάσετε το παιχνίδι TrainStation – Game On Rails! Εδώ θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν σταθμό τρένων και να ανακαλύψετε ιστορίες αλλά και χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για κάθε είδους. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να κάνετε επισκευές, να μεταφέρετε επιβάτες, και άλλα πολλά.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…