Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς!

Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια anime για Android.

Από παιχνίδια φαντασίας και RPG, μέχρι διασκεδαστικές περιπέτειες και πολύχρωμα παιχνίδια με κάρτες, στο Androidlist θα βρείτε anime παιχνίδια όλων των ειδών για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών anime που συγκεντρώσαμε για εσάς και μπείτε σε νέους, μαγικούς κόσμους στο Android σας!

  1. BLEACH Mobile 3D

    BLEACH Mobile 3D

    Παίξτε με τον Ichigo και τους φίλους του και πολεμήστε για να αντιμετωπίσετε κακά πνεύματα και να σώσετε τις καλές ψυχές. Το παιχνίδι σας καλεί να ολοκληρώστε αποστολές με διάφορα είδη εχθρών, όπου θα πρέπει να τους κερδίσετε για να περάσετε τα επίπεδα. Επιπλέον, θα πρέπει να βελτιώνετε τους ήρωες σας με όπλα και άλλα στοιχεία για να τους κάνετε πιο δυνατούς.

  2. DRAGON BALL LEGENDS

    DRAGON BALL LEGENDS

    Οι φανατικοί του Dragon Ball θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι δράσης που σας μεταφέρει σε ισχυρές μάχες με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς anime. Εδώ θα πρέπει να μεταμορφωθείτε σε πολεμιστές και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε μάχες PvP. Καλό θα ήταν να συγκεντρώνετε όσες περισσότερες κάρτες μπορείτε για να κάνετε νέες κινήσεις.

  3. ONE PIECE TREASURE CRUISE

    ONE PIECE TREASURE CRUISE

    Σε αυτό το παιχνίδι anime θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα ηρώων και να παίξετε σε διάφορα επίπεδα, προσπαθώντας να βρείτε τον θησαυρό. Επιπλέον, θα πρέπει να εκπαιδεύετε συνεχώς τους ήρωες σας, ώστε να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις των πειρατών, αλλά και να ολοκληρώνετε μια σειρά στόχων για να προχωράτε στο παιχνίδι.

  4. Pokémon Masters

    Pokémon Masters

    Σε αυτί το παιχνίδι στρατηγικής με πρωταγωνιστές τα μοναδικά Pokémons θα πρέπει να συγκεντρώσετε και να εκπαιδεύσετε τα χαριτωμένα τερατάκια σας και να πάρετε μέρος σε online μάχες ενάντια σε άλλους παίκτες. Περιηγηθείτε στο μαγικό νησί του παιχνιδιού και συγκεντρώστε μέχρι και τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες, με τους οποίους θα παίξετε στις μάχες.

  5. Yu-Gi-Oh! Master Duel

    Yu-Gi-Oh! Master Duel

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια anime αλλά και τα παιχνίδια μάχης με κάρτες, το παιχνίδι αυτό τα συνδυάζει και τα δύο και μάλιστα στο περιβάλλον του Yu-Gi-Oh! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να μπείτε σε φοβερές μάχες με άλλους παίκτες και να βγείτε νικητές, επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες κάρτες χτυπημάτων μέσα από μια τεράστια ποικιλία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…