Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς!

Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια anime για Android.

Από παιχνίδια φαντασίας και RPG, μέχρι διασκεδαστικές περιπέτειες και πολύχρωμα παιχνίδια με κάρτες, στο Androidlist θα βρείτε anime παιχνίδια όλων των ειδών για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών anime που συγκεντρώσαμε για εσάς και μπείτε σε νέους, μαγικούς κόσμους στο Android σας!

 1. BLEACH Mobile 3D

  BLEACH Mobile 3D

  Παίξτε με τον Ichigo και τους φίλους του και πολεμήστε για να αντιμετωπίσετε κακά πνεύματα και να σώσετε τις καλές ψυχές. Το παιχνίδι σας καλεί να ολοκληρώστε αποστολές με διάφορα είδη εχθρών, όπου θα πρέπει να τους κερδίσετε για να περάσετε τα επίπεδα. Επιπλέον, θα πρέπει να βελτιώνετε τους ήρωες σας με όπλα και άλλα στοιχεία για να τους κάνετε πιο δυνατούς.

 2. DRAGON BALL LEGENDS

  DRAGON BALL LEGENDS

  Οι φανατικοί του Dragon Ball θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι δράσης που σας μεταφέρει σε ισχυρές μάχες με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς anime. Εδώ θα πρέπει να μεταμορφωθείτε σε πολεμιστές και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε μάχες PvP. Καλό θα ήταν να συγκεντρώνετε όσες περισσότερες κάρτες μπορείτε για να κάνετε νέες κινήσεις.

 3. ONE PIECE TREASURE CRUISE

  ONE PIECE TREASURE CRUISE

  Σε αυτό το παιχνίδι anime θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα ηρώων και να παίξετε σε διάφορα επίπεδα, προσπαθώντας να βρείτε τον θησαυρό. Επιπλέον, θα πρέπει να εκπαιδεύετε συνεχώς τους ήρωες σας, ώστε να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις των πειρατών, αλλά και να ολοκληρώνετε μια σειρά στόχων για να προχωράτε στο παιχνίδι.

 4. Pokémon Masters

  Pokémon Masters

  Σε αυτί το παιχνίδι στρατηγικής με πρωταγωνιστές τα μοναδικά Pokémons θα πρέπει να συγκεντρώσετε και να εκπαιδεύσετε τα χαριτωμένα τερατάκια σας και να πάρετε μέρος σε online μάχες ενάντια σε άλλους παίκτες. Περιηγηθείτε στο μαγικό νησί του παιχνιδιού και συγκεντρώστε μέχρι και τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες, με τους οποίους θα παίξετε στις μάχες.

 5. Yu-Gi-Oh! Master Duel

  Yu-Gi-Oh! Master Duel

  Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια anime αλλά και τα παιχνίδια μάχης με κάρτες, το παιχνίδι αυτό τα συνδυάζει και τα δύο και μάλιστα στο περιβάλλον του Yu-Gi-Oh! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να μπείτε σε φοβερές μάχες με άλλους παίκτες και να βγείτε νικητές, επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες κάρτες χτυπημάτων μέσα από μια τεράστια ποικιλία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…