Τα Καλύτερα Multiplayer Παιχνίδια PvP όπως Clash Royale

Το Clash Royale είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PvP με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι προσφέρει μια καλοσχεδιασμένη έκδοση για Android, που θα δοκιμάσει τη στρατηγική σας σκέψη.

Αν είστε φανατικοί του Clash Royale, ίσως να αναζητάτε παρόμοιες εφαρμογές για το smartphone σας. Στο AndroidList θα βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια PvP, που θυμίζουν στον τρόπο παιχνιδιού το Clash Royale, και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές του είδους, επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ανταγωνιστείτε παίκτες από όλο τον κόσμο σε PvP λειτουργίες στο Android σας!

  1. Clash of Lords 2: New Age

    Clash of Lords 2: New Age

    Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι που θυμίζει το Clash Royale θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα ηρώων, που θα πρέπει να γίνει όσο πιο ισχυρή γίνεται, ώστε να κερδίζει τις μάχες που παίζετε σε πραγματικό χρόνο. Όσο κερδίζετε, θα λαμβάνετε όλο και περισσότερες ανταμοιβές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε τους ήρωές σας.

  2. Vikings: War of Clans

    Vikings: War of Clans

    Αν τώρα είστε λάτρεις της σκανδιναβικής μυθολογίας και συγκεκριμένα των Βίγκινκς, στο PvP αυτό παιχνίδι μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε έναν νέο κόσμο. Εκπαιδεύστε τους ήρωές σας, εξοπλίστε τους κατάλληλα με όπλα και άλλα στοιχεία και ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε μοναδικές μάχες, όπου θα κερδίσει πάντα ο καλύτερος παίκτης.

  3. Royal Revolt 2

    Royal Revolt 2

    Στο Royal Revolt 2 θα πρέπει να οχυρώσετε κατάλληλα το κάστρο σας και να ακολουθήσετε την καλύτερη στρατηγική παράταξης του στρατού σας, ώστε να αποφύγετε τις επιθέσεις των άλλων παικτών. Επιπλέον, θα πρέπει να επιτίθεστε κι εσείς σε άλλους παίκτες, ώστε να κερδίζετε περισσότερες ανταμοιβές και να βελτιώνετε όλο και περισσότερο τα στρατεύματά σας.

  4. DomiNations

    DomiNations

    Στο DomiNations θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό από το μηδέν και να τον αναδείξετε με όλο και καλύτερα στοιχεία. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ισχυρά κτίρια και να εξοπλιστείτε με τους κατάλληλους πόρους, ώστε να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις των άλλων παικτών. Επιλέξτε την καλύτερη στρατηγική και οδηγήστε τον πολιτισμό σας σε μια νέα εποχή.

  5. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Αν τώρα είστε λάτρεις της Supercell και αναζητάτε ένα παιχνίδι με παρόμοιο σχεδιασμό και περιεχόμενο, το Clash of Clans είναι για εσάς! Πρόκειται για ένα φοβερό παιχνίδι στρατηγικής, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας στρατό σας και να τον οδηγήσετε στη νίκη. Συντηρήστε το χωριό σας, ενώ πολεμάτε με άλλους παίκτες σε online μάχες.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια MOBA για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια MOBA για Android που Πρέπει να Παίξετε

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, κι αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για το Android σας, σας έχουμε τη λύση! Δοκιμάστε να κατεβάσετε δωρεάν ένα από τα παρακάτω παιχνίδια MOBA στο smartphone σας. Τα παιχνίδια MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) είναι μια δημοφιλής κατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RTS για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RTS για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια RTS στο κινητό σας; Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Android σας! Τα παιχνίδια RTS ή real-time strategy games όπως είναι επίσης γνωστά είναι παιχνίδια στρατηγικής που μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες σε πραγ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών επιβίωσης; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα παιχνίδια επιβίωσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών για χρήστες όλων των ηλικιών. Ο τρόπος παιχνιδιού στα …