Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο.

Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς έναν νέο χνουδωτό φίλο στο κινητό σας.

Οι παρακάτω εφαρμογές παιχνιδιών, σας καλούν να αποκτήσετε και να φροντίσετε τα δικά σας γλυκά κατοικίδια, και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους με διάφορους τρόπους.

Από γάτες και σκύλους, μέχρι κουνελάκια και πρωτότυπα πλάσματα, στο Androidlist θα βρείτε πολλά και διάφορα παιχνίδια κατοικιδίων θα σας συναρπάσουν. Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές του είδους και διασκεδάστε με τα δικά σας μοναδικά κατοικίδια.

  1. Bubbu – Το Εικονικό Κατοικίδιο

    Bubbu – Το Εικονικό Κατοικίδιο

    Το χαριτωμένο αυτό γατάκι σας περιμένει να το φροντίσετε στο Android σας και θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να φροντίσετε να ταΐσετε τη γατούλα σας, να την κάνετε μπάνιο, να την ντύσετε με ρουχάκια και άλλα πολλά. Το παιχνίδι προσφέρει ένα χαριτωμένο περιβάλλον με πολύχρωμα γραφικά και πολλές επιλογές αλληλεπίδρασης.

  2. Hellopet House

    Hellopet House

    Το παιχνίδι σας μεταφέρει στο εικονικό σπίτι της γιαγιάς σας, που είναι γεμάτο με κατοικίδια ζώα, όπως σκύλους και γάτες από διάφορες ράτσες. Όσο λείπει η γιαγιά σας, θα πρέπει να φροντίσετε όλα τα κατοικίδια ζώα, ώστε να τα κρατάτε ευτυχισμένα. Δώστε τους φαγητό, κάντε τα μπάνιο, ενώ ταυτόχρονα κάνετε δουλειές του σπιτιού, όπως μαγείρεμα.

  3. My Boo - Your Virtual Pet Game

    My Boo – Your Virtual Pet Game

    Αποκτήστε το Boo, το πιο πρωτότυπο πλασματάκι και φροντίστε να το κάνετε μπάνιο, να το ντύσετε, να το ταϊσετε και να του κάνετε παρέα. Μέσα στο διαφορετικό αυτό περιβάλλον του παιχνιδιού, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Boo σε καθημερινή βάση, αλλά και να παίξετε εκπαιδευτικά παιχνίδια μαζί του για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα.

  4. My Talking Tom

    My Talking Tom

    Από τη σημερινή μας λίστα δε θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι My Talking Tom, ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για παιδιά. Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, έτσι και εδώ θα πρέπει να φροντίσετε τον γατούλη που ξεχωρίζει καθώς μπορεί να σας μιλάει. Δώστε του φαγητό όταν πεινάει, βάλτε τον για ύπνο όταν είναι κουρασμένος κ.ά.

  5. My Tamagotchi Forever

    My Tamagotchi Forever

    Αν τώρα θέλετε να δοκιμάσετε την ψηφιακή μορφή του αγαπημένου παιχνιδιού Tamagotchi, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Όπως και στην αυθεντική έκδοση, έτσι και σε αυτό το παιχνίδι προσομοίωσης, θα πρέπε να φροντίσετε το πλασματάκι Tamagotchi σε καθημερινή βάση, ώστε να κερδίζετε πόντους και να ξεκλειδώνετε νέα στοιχεία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…