Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο.

Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χιλιάδες ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλετε να προσθέσετε μια νέα συνήθεια στην καθημερινότητα σας, είτε θέλετε να απαλλαγείτε από μία κακή συνήθεια, οι εφαρμογές αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

Βρείτε στο σημερινό μας άρθρο πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και ξεκινήστε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε τις συνήθειες σας με εύκολο τρόπο.

  1. Avocation - Habit Tracker

    Avocation – Habit Tracker

    Η έξυπνη αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον για εύκολη καταγραφή των συνηθειών σας με τον πιο απλό τρόπο. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε όλες τις συνήθειες που θέλετε να ολοκληρώνετε σε καθημερινή βάση, και να παρακολουθείτε την πρόοδο σας σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή ξεχωρίζει για την απλότητα της και τον εύχρηστο σχεδιασμό της.

  2. Rabit - Habit Streak

    Rabit – Habit Streak

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το Rabit που σας βοηθά να κατακτήσετε τους στόχους σας, όποιοι και να είναι. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη φιλοσοφία του streak, που παρουσιάζει τη συνολική σας πρόοδο από τη μέρα που ξεκινήσατε. Να θυμάστε, πως θα πρέπει να ολοκληρώνετε τους καθημερινούς σας στόχους για να διατηρείτε το streak σας.

  3. Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous: Motivate Me!

    To Fabulous είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του είδους, που προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών. Η εφαρμογή σας βοηθά να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, και σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τους στόχους που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να καταγράφετε το νερό που καταναλώνετε, τις προπονήσεις σας, το βάρος σας και άλλα.

  4. Loop - Habit Tracker

    Loop – Habit Tracker

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο καθαρά και μόνο για την καταγραφή και παρακολούθηση των συνηθειών σας, το Loop είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Με αυτό το εργαλείο θα μπορείτε να προσθέτετε τις συνήθειες που θέλετε να επιτύχετε σε καθημερινή βάση και να παρακολουθείτε την πρόοδο σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με πολλές επιλογές διαμόρφωσης.

  5. TickTick: To Do List with Reminder, Day Planner

    TickTick: To Do List with Reminder, Day Planner

    Το TickTick είναι μια εφαρμογή που θα ενθουσιάσει όσους θέλουν να οργανώνουν καλύτερα την καθημερινότητα τους. Εκτός από την καταγραφή των συνηθειών σας, με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δημιουργείτε μια λίστα των εργασιών σας, αλλά και να ενημερώνετε το ημερολόγιο σας με ευκολία. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το widget της εφαρμογής για ακόμη πιο γρήγορη πρόσβαση.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας του Android σας; Αναρωτιέστε γιατί το κινητό σας καταναλώνει την μπαταρία του μέσα σε λίγες ώρες; Οι σημερινές μας εφαρμογές έχουν όλες τις απαντήσεις! Οι νεότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον μπαταρίες τελευταίας γενι…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Chatbot για Android για να Ενισχύσετε την Παραγωγικότητα σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Chatbot για Android για να Ενισχύσετε την Παραγωγικότητα σας

Θέλετε να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας το 2024; Δοκιμάστε τις λειτουργίες που σας προσφέρουν τα παρακάτω ΑΙ bots! Η τεχνολογία ΑΙ έχει ήδη γίνει μέρος πολλών διεθνών εταιριών και αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε τις λειτουργίες που προσφέρουν τα έξυπνα αυτά εργαλεία…