Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών!

Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας για αυτή τη χρονιά είναι να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, οι σημερινές μας προτάσεις μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα και να τρέφεστε ακόμη πιο υγιεινά.

  1. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    Το My FintessPal είναι η κορυφαία εφαρμογή του είδους που θα σας βοηθήσει να καταγράφετε τι τρώτε και να ελέγχετε το βάρος σας. Η εφαρμογή υπολογίζει τις θερμίδες που καταναλώνετε για κάθε σας γεύμα και σας επιτρέπει να προσθέτετε τα φαγητά σας σε μια λίστα για εύκολη εύρεση. Επιπλέον, μπορείτε να γίνετε μέλος μιας διεθνούς κοινότητας και να ανταλλάζετε συμβουλές και νέα.

  2. Calorie Counter - MyNetDiary

    Calorie Counter – MyNetDiary

    Με αυτό το ψηφιακό ημερολόγιο μπορείτε να υπολογίζετε αποτελεσματικά τις θερμίδες που καταναλώνετε κάθε μέρα. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό αλλά καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο σας, Επιπλέον, θα μπορείτε να ελέγχετε το βάρος σας και να βλέπετε ποια τρόφιμα είναι κατάλληλα για εσάς!

  3. Noom Coach: Health & Weight

    Noom Coach: Health & Weight

    Αν τώρα θέλετε να καταγράψετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αλλά και τις προπονήσεις σας, δοκιμάστε το Noom Weight Loss Coach. Η εφαρμογή αυτή καταγράφει τις ασκήσεις και τα καθημερινά σας βήματα σε πραγματικό χρόνο, και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πληροφορίες για όλα σας τα γεύματα. Ακόμη προσφέρει βοηθητικό περιεχόμενο όπως άρθρα για καλύτερη διατροφή.

  4. Mealime - Healthy Meal Plans

    Mealime – Healthy Meal Plans

    Το εργαλείο αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα του είδους, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα εβδομαδιαία σας γεύματα με την κατάλληλη προετοιμασία. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να βρείτε υγιεινές προτάσεις διατροφής, να σχεδιάσετε τα γεύματα σας, να κάνετε λίστες για τα ψώνια σας και άλλα πολλά σε ένα απλό και λειτουργικό περιβάλλον.

  5. BodyFast Intermittent Fasting

    BodyFast Intermittent Fasting

    Θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε διαλειμματική νηστεία; Η εφαρμογή αυτή είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να παρακολουθείτε τις ώρες της νηστείας σας, ώστε να ελέγχετε καλύτερα τα γεύματα σας. Η εφαρμογή θα καταγράφει την πρόοδο σας και θα σας ειδοποιεί όταν είναι ώρα να μαγειρέψετε το επόμενο σας γεύμα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android
Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android

Θέλετε να βελτιώστε τον ύπνο σας για να έχετε περισσότερη ενέργεια; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω! Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες τις ενέργειες μας, και οι ώρες που κοιμόμαστε επηρεάζουν τη μέρα μας αλλά και τη διάθεση μας. Αν δυσκολεύεστ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android

Θέλετε να μάθετε πότε περιμένετε περίοδο; Αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράψετε τα συμπτώματα σας και να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας; Οι σημερινές μας εφαρμογές είναι για εσάς! Τα εργαλεία παρακολούθησης περιόδου είναι χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες, που προσφέρουν μια…