Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android

Θέλετε να μάθετε πότε περιμένετε περίοδο; Αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράψετε τα συμπτώματα σας και να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας; Οι σημερινές μας εφαρμογές είναι για εσάς!

Τα εργαλεία παρακολούθησης περιόδου είναι χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες, που προσφέρουν μια σειρά προηγμένων λειτουργιών για την καλύτερη καταγραφή του κύκλου σας.

Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι εντελώς δωρεάν και δίνουν πρόσβαση σε ένα οργανωμένο περιβάλλον με λεπτομερή ημερολόγια που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε καλύτερα τον κύκλο σας.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς και ξεκινήστε να καταγράφετε τις περιόδους σας και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες.

  1. Clue - Period Tracker

    Clue – Period Tracker

    Με αυτήν την εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή θα έχετε πάντα στη διάθεση σας ένα οργανωμένο ημερολόγιο με τις ημέρες του κύκλου σας. Μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, με το Clue θα μπορείτε να μαθαίνετε πότε να περιμένετε την επόμενη περίοδο σας, να υπολογίζετε τις γόνιμες μέρες σας, να ελέγχετε τα μοτίβα του κύκλου σας κ.ά.

  2. Eve Period Tracker & Sexual Health App

    Eve Period Tracker & Sexual Health App

    Το Eve έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που καταγράφετε τις περιόδους σας, προσφέροντας ένα καλοσχεδιασμένο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε τον κύκλο σας και να διαβάζετε χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ημέρα. Επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή θα έχετε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη κοινότητα.

  3. Glow Period & Ovulation Tracker, Fertility App

    Glow Period & Ovulation Tracker, Fertility App

    Αν τώρα αναζητάτε ένα έμπιστο εργαλείο για να μάθετε τις γόνιμες μέρες σας κάθε μήνα, με το Glow μπορείτε να είστε σίγουρες για τον κύκλο σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον, που σας επιτρέπει να προσθέτετε τις πληροφορίες της περιόδου σας και να ελέγχετε τον κύκλο σας στο Android σας.

  4. Ovia Fertility Tracker App

    Ovia Fertility Tracker App

    Το ολοκληρωμένο αυτό εργαλείο υγείας για γυναίκες προσφέρει πολλές και διάφορες δωρεάν λειτουργίες για να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και να παρακολουθείτε τον κύκλο σας κάθε μήνα. Εκτός από τον έλεγχο της περιόδου και των γόνιμων ημερών, εδώ θα βρείτε και μια σειρά χρήσιμων άρθρων για τη βελτίωση της υγείας σας.

  5. Ημερολόγιο Περιόδου

    Ημερολόγιο Περιόδου

    Με την πρακτική αυτή εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε τον μηνιαίο κύκλο σας με τον πιο απλό τρόπο. Εκτός από τις ημερομηνίες της περιόδου σας, στο εικονικό αυτό ημερολόγιο μπορείτε να προσθέσετε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και συμπτώματα, όπως τη διάθεση σας, τη θερμοκρασία σας, τις αλλαγές στο σώμα σας κ.ά.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android
Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android

Θέλετε να βελτιώστε τον ύπνο σας για να έχετε περισσότερη ενέργεια; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω! Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες τις ενέργειες μας, και οι ώρες που κοιμόμαστε επηρεάζουν τη μέρα μας αλλά και τη διάθεση μας. Αν δυσκολεύεστ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android

Θέλετε να μάθετε πότε περιμένετε περίοδο; Αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράψετε τα συμπτώματα σας και να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας; Οι σημερινές μας εφαρμογές είναι για εσάς! Τα εργαλεία παρακολούθησης περιόδου είναι χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες, που προσφέρουν μια…