Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Image for Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθους σας.

Αν ανησυχείτε πως το περιεχόμενο των συνομιλιών σας μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια, δοκιμάστε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την εφαρμογή του Instagram, ώστε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα σας.

Προσθήκη Κωδικού Πρόσβασης στο Instagram των Android

Η εφαρμογή του Instagram, σας επιτρέπει να αποκρύβετε τις προσωπικές σας συνομιλίες, είτε προσωρινά, είτε μόνιμα με πολύ απλό τρόπο.

Επιπλέον, οι συσκευές Android σας επιτρέπουν να ασφαλίζετε, όχι μόνο το Instagram, αλλά και κάθε άλλη εφαρμογή της συσκευής σας ενεργοποιώντας τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κλειδώματος μέσω δακτυλικού αποτυπώματος, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Αν τώρα η συσκευή σας δεν είναι σύγχρονη ή αν θέλετε να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης αποκλειστικά για την είσοδο στην εφαρμογή του Instagram, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εργαλείο ασφαλείας.

Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες επιλογές εφαρμογών για την καλύτερη χρήση του Instagram, καθώς και εργαλεία ασφαλείας για το κλείδωμα εφαρμογών, όπως το AppLock.

Το AppLock, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές του είδους, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργεις:

  • Ανοίξτε το AppLock στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα Protect.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Ενεργοποιήστε τις λειτουργίες ασφαλείας που προτιμάτε.

Να θυμάστε πως μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για περισσότερες από μία εφαρμογές επικοινωνίας, ώστε να κρατάτε τις συνομιλίες σας απολύτως ασφαλείς.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή Applock εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

  1. AppLock

    AppLock

    Το AppLock είναι ένα εργαλείο ασφαλείας για την προστασία των εφαρμογών και των προσωπικών δεδομένων του Android σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να περιορίσετε την αυτόματη είσοδο σε εφαρμογές, αρχεία, εικόνες, εφαρμογές, email κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια των εφαρμογών που θέλετε με εύκολο τρόπο.

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…