Πώς να στείλετε Μηνύματα και Εικόνες που Εξαφανίζονται στο Instagram

Στις μέρες μας το Instagram είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Εκτός από το να μοιραζόμαστε φωτογραφίες και βίντεο, η κορυφαία εφαρμογή μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους φίλους μας μέσω μηνυμάτων.

Αυτό που μπορείτε να μη γνωρίζετε είναι ότι μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα και εικόνες σύντομης διάρκειας, που στη συνέχεια θα εξαφανιστούν.

Η λειτουργία εξαφάνισης ονομάζεται Vanish Mode και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη χρήσιμη αυτή επιλογή επικοινωνίας.

Χρήση της Λειτουργία Εξαφάνισης στο Instagram του Android σας

Για να κάνετε χρήση της λειτουργίας εξαφάνισης στο Instagram του Android σας θα πρέπει αρχικά να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής.

Έπειτα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο πεδίο των συνομιλιών και βρείτε τη συνομιλία που θέλετε.
  • Σύρετε το δάχτυλό σας στο πεδίο του κειμένου για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης.

Μόλις σύρετε το δάχτυλό σας στο πεδίο του κειμένου, θα διαπιστώσετε πως το περιβάλλον της συνομιλίας σας θα γίνει πιο σκούρο, παρουσιάζοντας κάποια κινούμενα animation. Αυτό σημαίνει πως ενεργοποιήσατε τη λειτουργία εξαφάνισης με επιτυχία.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το μήνυμα, την εικόνα ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο επιθυμείτε στον συνομιλητή σας, όπως ακριβώς θα κάνατε και σε μια απλή συνομιλία.

Η μόνο διαφορά είναι πως όταν ο συνομιλητής σας διαβάσει το μήνυμα που στείλατε ή δει την εικόνα που μοιραστήκατε, το περιεχόμενό τους θα διαγραφεί αυτόματα από τις συνομιλίες σας.

Επιπλέον, αν ο συνομιλητής σας αποφασίσει να τραβήξει ένα στιγμιότυπο του μηνύματος που στείλατε, το Instagram θα σας στείλει αυτόματα μια ειδοποίηση για να το γνωρίζετε.

Να θυμάστε πως για λόγους ασφαλείας το Instagram έχει πρόσβαση στο κρυφό περιεχόμενο που στείλατε για μία ώρα μετά την αποστολή του. Κι αυτό για την προστασία των χρηστών του σε περίπτωση αποστολής ανεπιθύμητου περιεχομένου.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…