Τα Καλύτερα Εργαλεία Απόκρυψης Εφαρμογών σε Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Image for Τα Καλύτερα Εργαλεία Απόκρυψης Εφαρμογών σε Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Αν είστε χρήστες Android, έχετε στη διάθεση σας μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη! Επιπλέον, στο Androidlist θα βρείτε και άλλα, πιο ξεχωριστά εργαλεία, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας.

Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι και τα εργαλεία απόκρυψης εφαρμογών, που όπως λέει και το όνομά τους, σας επιτρέπουν να κάνετε απόκρυψη των εφαρμογών που θα επιλέξετε στο Android σας.

Τα εργαλεία αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε χρήστες Android που θέλουν να κρατήσουν μερικές από τις εφαρμογές τους κρυφές ή μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Δοκιμάστε τις λειτουργίες σας και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει για να κρατήσετε τις εφαρμογές του Android σας απολύτως κρυφές.

  1. App Hider - hide apps & hide app icon & app cover

    App Hider – hide apps & hide app icon & app cover

    Το App Hider είναι ένα προηγμένο εργαλείο απόκρυψης δεδομένων, που σας επιτρέπει να κρατάτε κρυφά έγγραφα, φωτογραφίες, αλλά και εφαρμογές. Η εφαρμογή προσφέρει ένα εικονίδιο αριθμομηχανής, όπου θα πρέπει να βάλετε τον σωστό κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας. Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

  2. Apolo Launcher

    Apolo Launcher

    Η εφαρμογή Apolo είναι ένας από τους καλύτερους launcher της αγοράς, με μοναδικό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες. Εκτός από τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαμόρφωσης του περιβάλλοντος του Android σας, με το Apolo μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές του Android σας θέλετε να κρατήσετε μυστικές με τον πιο εύκολο τρόπο.

  3. Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock,Cloud backup

    Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock,Cloud backup

    Το Vault ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να προσθέτετε κωδικούς πρόσβασης σε όποια εφαρμογή του Android σας θέλετε. Μεταξύ άλλων δεδομένων, με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να αποκρύψετε μηνύματα SMS, φωτογραφίες ή βίντεο του Android σας, αλλά και να ορίσετε επαφές ως ιδιωτικές.

  4. Hide pictures - KeepSafe Vault

    Hide pictures – KeepSafe Vault

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο αποκλειστικά και μόνο για την απόκρυψη των φωτογραφιών που τραβάτε με το Android σας, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Κάντε δωρεάν λήψη και στη συνέχεια επιλέξτε ποιες φωτογραφίες σας θέλετε να κρατήσετε κρυφές. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις με τις εικόνες σας και άλλα.

  5. Private Zone - AppLock & Vault

    Private Zone – AppLock & Vault

    Το Private Zone είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο ασφαλείας δεδομένων, που σας επιτρέπει να κλειδώσετε όσες εφαρμογές του Android σας θέλετε. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να κλειδώσετε τα μηνύματα σας, να αποκρύψετε επαφές από το Android σας, να μπλοκάρετε την προβολή δεδομένων από εφαρμογές κ.ά.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…