Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!

Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος σας είναι απλώς: θα πρέπει να βάλετε όλες τις μπάλες σας στις τρύπες του τραπεζιού πριν από τον αντίπαλο σας.

Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές του δημοφιλούς παιχνιδιού και διαφορετικά συστήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, που υπόσχονται να σας διασκεδάσουν.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια μπιλιάρδου που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android smartphone ή tablet σας για να δοκιμάσετε κι εσείς τις ικανότητες σας στο κορυφαίο παιχνίδι.

  1. 8 Ball Pool

    8 Ball Pool

    Το 8 Ball Pool είναι ένα παιχνίδι μπιλιάρδου για Android όπου θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε όλες τις μπάλες στις τρύπες πριν χτυπήσετε τη μαύρη μπάλα με αριθμό 8. Καθώς παίζετε, θα πρέπει να στοχεύσετε με ακρίβεια και να είστε προσεκτικοί ώστε να μη βάλετε τη λευκή μπάλα καταλάθως σε κάποια τρύπα αλλά και να βάλετε τη μαύρη μπάλα τελευταία.

  2. Pool Billiards Pro

    Pool Billiards Pro

    Το Pool Master Pro είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπιλιάρδου, όπου θα πρέπει να βάλετε όλες τις μπάλες στις τρύπες και να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Το παιχνίδι προσφέρει διάφορους τρόπους παιχνιδιού, ενώ μπορείτε και να εξασκήσετε τις δυνατότητες σας. Ακόμη, μπορείτε να παίξετε με χρονικό όριο αλλά και να ανταγωνιστείτε το bot της εφαρμογής.

  3. Pool Live Tour

    Pool Live Tour

    Μπείτε σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και ανταγωνιστείτε φίλους ή παίκτες από όλο τον κόσμο, συλλέγοντας στέκες και κερδίζοντας νομίσματα. Θα πρέπει να κατακτήσετε 12 επίπεδα με διάφορα τραπέζια, συγκεντρώνοντας πάνω από 50 ξεχωριστές. στέκες. Η εφαρμογή προσφέρει δύο λειτουργίες την 8 Ball και την 9 Ball για να επιλέξετε αυτήν που προτιμάτε.

  4. 3D Pool Ball

    3D Pool Ball

    Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στο μπιλιάρδο, παίζοντας με άλλους παίκτες σε ένα 3D περιβάλλον. Θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά και να χτυπήσετε την άσπρη μπάλα που στη συνέχεια θα χτυπήσει την μπάλα που θα επιλέξετε. Φροντίστε να ελέγξετε τη δύναμη του κάθε χτυπήματος ώστε να βάλετε την μπάλα στην τρύπα και να κερδίστε βραβεία και νέο εξοπλισμό.

  5. Pool Break 3D Billiard Snooker

    Pool Break 3D Billiard Snooker

    Το παιχνίδι αυτό προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών μπιλιάρδου, όπως τα Pool, Billiards, Snooker, Crokinole και Carrom. Τα γραφικά είναι καλοσχεδιασμένα με 3D στοιχεία και ρεαλιστικά εφέ. Είτε παίζετε εναντίον υπολογιστή είτε εναντίον άλλων χρηστών, το παιχνίδι σας θα είναι γρήγορο και διασκεδαστικό με πολλές και διάφορες επιλογές σε κάθε παρτίδα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …

Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας
Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να χαλαρώσετε με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας μετά από μια δύσκολη μέρα; Τα παρακάτω δημοφιλή παιχνίδια που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς. Αν σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας παίζοντας χαλαρά παιχνίδια στο διάλειμμά σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Οι εφαρμογές Android για παιδιά εξελίσσονται συνεχώς προσφέροντας καινοτόμο περιεχόμενο και διασκεδαστικές λειτουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Αν είστε γονείς, ίσως να αναζητάτε ασφαλή παιχνίδια για τα παιδιά σας, με ή χωρίς εκπαιδευτικό περιεχόμενο, για να τα απασχολήσε…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους…