Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς!

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους τους gamers!

Τα παιχνίδια πλατφόρμας είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών, καθώς σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους, θυμίζοντας τα παλιά καλά παιχνίδια της Nintendo και SEGA.

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι πλατφόρμας για το Android σας, στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τις πέντε κορυφαίες εφαρμογές του είδους. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Blackmoor 2: The Traitor King

    Blackmoor 2: The Traitor King

    Αν αναζητάτε ένα παιχνίδι πλατφόρμας με στοιχεία arcade, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Στη δεύτερη έκδοση του Blackmoor μεταφέρεστε σε έναν συναρπαστικό κόσμο όπου μπορείτε να παίξετε με 8 διαφορετικούς ήρωες και να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε όλους τους εχθρούς και τα εμπόδια. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με φίλους στη multiplayer λειτουργία.

  2. Dan the Man: Action Platformer

    Dan the Man: Action Platformer

    Στο παιχνίδι αυτό παίζετε με τον ήρωα Dan και στόχος σας είναι να σώσετε την Josie από τους κακούς, αποδεικνύοντας τις ικανότητές σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα πρέπει να χτυπήσετε τους εχθρούς που συναντάτε στον δρόμο σας ή και να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα, ενώ πηδάτε ψηλά για να μαζέψετε κέρματα και να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες.

  3. Super Mario Run

    Super Mario Run

    Αν είστε νοσταλγοί των παιχνιδιών πλατφόρμας της δεκαετίας του ’90, η νέα έκδοση του Mario θα σας ενθουσιάσει. Θα πρέπει να παίξετε με τον αγαπημένο ήρωα Mario και να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τους εχθρούς, για να σώσετε την αγαπημένη πριγκίπισσα από τον Bowser. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε νομίσματα, όπως ακριβώς και στην παλιά έκδοση του παιχνιδιού.

  4. Swordigo

    Swordigo

    Μπείτε σε έναν μαγικό κόσμο, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας τα μαγικά σας σπαθιά. Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι πλατφόρμας προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, όπου εσείς θα πρέπει μόνο να καθοδηγήσετε τον ήρωά σας και να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς που συναντάτε στον δρόμο σας για να περάσετε τα επίπεδα.

  5. Oddmar

    Oddmar

    Στο παιχνίδι αυτό παίζετε με τον βίκινγκ Oddmar και θα πρέπει να αποδείξετε τις δυνάμεις σας για να σώσετε το χωριό σας. Καθώς προχωράτε θα πρέπει να αντιμετωπίζετε εχθρούς και να ολοκληρώνετε νέες αποστολές, που περιλαμβάνουν ακόμη και έξυπνα παζλ. Μαζέψτε νέα μαγικά όπλα και περιηγηθείτε σε έναν καλοσχεδιασμένο κόσμο σε αυτό το παιχνίδι πλατφόρμας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …

Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας
Τα πιο Χαλαρά Παιχνίδια για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να χαλαρώσετε με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας μετά από μια δύσκολη μέρα; Τα παρακάτω δημοφιλή παιχνίδια που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς. Αν σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας παίζοντας χαλαρά παιχνίδια στο διάλειμμά σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Παιδιά που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Οι εφαρμογές Android για παιδιά εξελίσσονται συνεχώς προσφέροντας καινοτόμο περιεχόμενο και διασκεδαστικές λειτουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Αν είστε γονείς, ίσως να αναζητάτε ασφαλή παιχνίδια για τα παιδιά σας, με ή χωρίς εκπαιδευτικό περιεχόμενο, για να τα απασχολήσε…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους…