Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Image for Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας.

Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τους λογαριασμούς σας σε εφαρμογές όπως το WhatsApp με το πρόσωπο σας, το δαχτυλικό σας αποτύπωμα ή με έναν κωδικό PIN στην οθόνη σας.

Με τη νέα αυτή μέθοδο προστασίας μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο λογαριασμός σας θα παραμένει ασφαλής, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Παρακάτω θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε την προηγμένη αυτή επιλογή ασφαλείας στον λογαριασμό σας στο WhatsApp.

Ρύθμιση Κωδικού Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Η ενεργοποίηση των passkeys στην εφαρμογή του WhatsApp των Android είναι μια πολύ απλά διαδικασία, που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 • Πηγαίνετε στον λογαριασμό σας και πατήστε Passkeys.
 • Πατήστε Create a passkey και επιβεβαιώστε πατώντας Συνέχεια.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιβεβαιώστε πως θέλετε να κάνετε αποθήκευση στο Google Password Manager.
 • Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας με το αποτύπωμά σας, το πρόσωπό σας ή το PIN σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία.

Να θυμάστε πως για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να αποθηκεύσετε τα passkeys σας για τον λογαριασμό σας στο WhatsApp, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ήδη το Google Password Manager στη συσκευή σας.

Αν τώρα θέλετε να απενεργοποιήσετε τα passkeys στον λογαριασμό σας στο WhatsApp, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τις ρυθμίσεις. Πολύ απλά, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και στο πεδίο των passkeys επιλέξτε Revoke.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…

Πώς να Δημιουργήσετε Αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε τις συζητήσεις σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστές και μοναδικές; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία δημιουργίας αυτοκόλλητων με τη βοήθεια της τεχνολογίας ΑΙ. Η τεχνολογία ΑΙ σας βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο κάθε είδους, συμπεριλαμβανομέν…

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp
Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp

Θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη σας με κάποιον άλλο χρήστη στην εφαρμογή του WhatsApp; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Το WhatsApp αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες και είναι πλέον ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή επικ…