Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Image for Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας.

Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τους λογαριασμούς σας σε εφαρμογές όπως το WhatsApp με το πρόσωπο σας, το δαχτυλικό σας αποτύπωμα ή με έναν κωδικό PIN στην οθόνη σας.

Με τη νέα αυτή μέθοδο προστασίας μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο λογαριασμός σας θα παραμένει ασφαλής, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Παρακάτω θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε την προηγμένη αυτή επιλογή ασφαλείας στον λογαριασμό σας στο WhatsApp.

Ρύθμιση Κωδικού Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Η ενεργοποίηση των passkeys στην εφαρμογή του WhatsApp των Android είναι μια πολύ απλά διαδικασία, που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 • Πηγαίνετε στον λογαριασμό σας και πατήστε Passkeys.
 • Πατήστε Create a passkey και επιβεβαιώστε πατώντας Συνέχεια.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιβεβαιώστε πως θέλετε να κάνετε αποθήκευση στο Google Password Manager.
 • Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας με το αποτύπωμά σας, το πρόσωπό σας ή το PIN σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία.

Να θυμάστε πως για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να αποθηκεύσετε τα passkeys σας για τον λογαριασμό σας στο WhatsApp, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ήδη το Google Password Manager στη συσκευή σας.

Αν τώρα θέλετε να απενεργοποιήσετε τα passkeys στον λογαριασμό σας στο WhatsApp, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τις ρυθμίσεις. Πολύ απλά, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και στο πεδίο των passkeys επιλέξτε Revoke.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Στείλετε Ανώνυμα Μηνύματα στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ανώνυμα Μηνύματα στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στην εφαρμογή του WhatsApp; Το σημερινό μας άρθρο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο! Το περιβάλλον του WhatsApp δεν προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής ανώνυμων μηνυμάτων στους συνομιλητές σας, καθώς θα πρέπει να συνδεθείτε με τον αριθμό του τηλεφώ…