Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στο Android σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στις εφαρμογές του Android σας; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαρακτήριστικα των Android συσκευών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις συσκευές μας και να εκτελούμε εργασίες ακόμη πιο γρήγορα.

H έξυπνη αυτή λειτουργία των Android σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε άμεσα το smartphone σας και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα και σε άλλες εφαρμογές του Google Play.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές που επιτρέπουν τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για γρηγορότερη πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Βεβαιωθείτε πως το Android σας έχει λογισμικό 6.0 Marshmallow και κάντε δωρεάν λήψη των εφαρμογών μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. App Lock: Fingerprint Password

    App Lock: Fingerprint Password

    Με την εφαρμογή αυτή θα είστε σε θέση να κλειδώσετε τις εφαρμογές του Android σας για να κρατήσετε το περιεχόμενό τους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Κάντε δωρεάν λήψη του εργαλείου ασφαλείας, επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε (όπως το WhatsApp ή το Facebook) και χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να τις ξεκλειδώσετε.

  2. LastPass Password Manager

    LastPass Password Manager

    Το χρήσιμο αυτό εργαλείο κωδικών πρόσβασης σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε διάφορους λογαριασμούς, με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, αποθηκεύστε τους κωδικούς σας σε αυτό το ασφαλές εργαλείο και κάντε άμεση χρήση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

  3. Google Pay

    Google Pay

    Αν αναζητάτε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να κάνετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, το Google Pay είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες Android. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο της Google συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές ή να στείλετε χρήματα σε άλλους χρήστες, χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

  4. Dactyl - Fingerprint Camera

    Dactyl – Fingerprint Camera

    Το Dactyl είναι μια εναλλακτική κάμερα, που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ή selfies στο Android σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τον αντίχειρά σας στο κουμπί ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος και η έξυπνη αυτή εφαρμογή θα τραβήξει τη φωτογραφία που θέλετε για εσάς!

  5. Samsung Flow

    Samsung Flow

    Αν είστε κάτοχος συσκευών Samsung, το δωρεάν εργαλείο Samsung Flow θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Με την αποτελεσματική αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να συγχρονίσετε περιεχόμενο, να λάβετε ειδοποιήσεις και να κάνετε αποστολή αρχείων μεταξύ των Samsung συσκευών σας, απλά χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα. 

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…