Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποιήση ασφαλείας του WhatsApp Web στο Android σας

Σας ενοχλεί η ειδοποιήση ασφαλείας του WhatsApp Web στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς να την απενεργοποιήσετε!

Το WhatsApp Web είναι μια χρήσιμη υπηρεσία της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες της να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του WhatsApp στον υπολογιστή τους. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για επιχειρήσεις και τμήματα εξυπηρέτησης πελατών που χρησιμοποιούν το WhatsApp για την επικοινωνία τους.

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp Web, πιθανότατα να παρατηρήσατε πως η εφαρμογή προβάλλει μια ειδοποιήση ασφαλείας στην οθόνη του Android σας, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία από τον Η/Υ σας. Κι αυτό για την καλύτερη προστασία του λογαριασμού σας. Τί γίνεται όμως όταν η ειδοποίηση αυτή γίνεται ενοχλητική;

Η ειδοποίηση ασφαλείας του WhatsApp Web παραμένει ενεργή καθόλη τη διάρκεια χρήσης του WhatsApp Web, ενώ πολλές φορές παραμένει στην οθόνη σας ακόμη και αν έχετε αποσυνδεθεί από τη υπηρεσία στον Η/Υ σας.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε πλέον να απενεργοποιήσετε την ειδοποιήση ασφαλείας στο Android σας όταν κάνετε χρήση στον Η/Υ σας  ή ακόμη και να κάνετε απόκρυψή της σε περίπτωση που συνεχίζει να εμφανίζεται. Απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω οδηγού.

Απενεργοποίηση ειδοποίησης ασφαλείας

Για να απενεργοποιήσετε την ειδοποιήση ασφαλείας του WhatsApp Web, κάντε τα εξής:

  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις.
  • Στη λίστα των εφαρμογών, βρείτε και επιλέξτε το WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στις Ειδοποιήσεις.
  • Σύρετε το διακόπτη για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις και είστε έτοιμοι!

Θα έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε κάποιες ή όλες τις ειδοποιήσεις του WhatsApp. Αν τώρα θέλετε απλά να αποκρύψετε την ειδοποίηση πηγαίνετε στο επόμενο βήμα.

Απόκρυψη ειδοποίησης ασφαλείας

Πολλές φορές η ειδοποίηση ασφαλείας του WhatsApp παραμένει στην οθόνη του Android μας, ακόμη και όταν έχουμε αποσυνδεθεί από την υπηρεσία WhatsApp Web. Αν θέλετε να αποκρύψετε μια επίμονη ειδοποιήση ασφαλείας του WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Βρείτε και απενεργοποιήστε το WiFi και τα δεδομένα σας.
  • Περιμένετε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ξανά το WiFi ή τα δεδομένα σας.

Θα παρατηρήσετε πως η ειδοποίηση ασφαλείας του WhatsApp δεν εμφανίζεται πλέον στην οθόνη σας! Θα εμφανιστεί ξανά μόνο αν ξανασυνδεθείτε στο  WhatsApp Web.

Eλπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πιθανά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις κατά τη χρήση του WhatsApp Web.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα κιόλας τις υπηρεσίες της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας κάποιο δίκτυο WiFi ή 3G.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…