Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android

Image for Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android

Θέλετε να βελτιώστε τον ύπνο σας για να έχετε περισσότερη ενέργεια; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω!

Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες τις ενέργειες μας, και οι ώρες που κοιμόμαστε επηρεάζουν τη μέρα μας αλλά και τη διάθεση μας. Αν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε καλά ή αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα δεδομένα για την ποιότητα του ύπνου σας σε καθημερινή βάση, μπορείτε να κατεβάσετε ένα εργαλείο παρακολούθησης ύπνου στο Android σας.

Τα έξυπνα αυτά εργαλεία είναι δωρεάν για λήψη και προσφέρουν μια ποικιλία χρήσιμων πληροφοριών για να καταγράφετε τις συνήθειες σας και να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone σας.

  1. Sleep Cycle alarm clock

    Sleep Cycle alarm clock

    Αν θέλετε να βεβαιωθείτε πως κοιμάστε αρκετές ώρες κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υπολογισμούς, το έξυπνο αυτό εργαλείο είναι για εσάς! Πρόκειται για ένα προηγμένο ξυπνητήρι που αναλύει τον ύπνο σας και σας ξυπνά την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε μερικές πληροφορίες και το ξυπνητήρι θα κάνει όλα τα υπόλοιπα!

  2. SnoreLab : Record Your Snoring

    SnoreLab : Record Your Snoring

    Αναρωτιέστε αν ροχαλίζετε όταν κοιμάστε; Ήρθε η ώρα να καταγράψετε το ροχαλητό σας με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής! Πριν πάτε για ύπνο, ενεργοποιήστε την εφαρμογή, η οποία στη συνέχεια θα ηχογραφήσει το ροχαλητό σας αυτόματα. Κάθε πρωί, θα μπορείτε να ελέγχετε αν ροχαλίζετε ή όχι και να μοιραστείτε την ηχογράφηση με τον γιατρό σας.

  3. SleepScore - Beta

    SleepScore – Beta

    Το SleepScore είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία καταγραφής ύπνου που θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε και να αναλύσετε τις συνήθειες και την ποιότητα του ύπνου σας. Η εφαρμογή προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τα πέντε στάδια του ύπνου, αναλύει τον καθημερινό σας ύπνο και προσφέρει χρήσιμα δεδομένα που μπορείτε να μοιραστείτε με τον γιατρό σας.

  4. ShutEye: Sleep Tracker

    ShutEye: Sleep Tracker

    Αυτό το δωρεάν εργαλείο καταγραφής και ανάλυσης ύπνου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα του ύπνου σας και την υγεία σας. Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα τις ώρες που κοιμάστε, ηχογραφεί το ροχαλητό ή το παραμιλητό σας, αναλύει χρήσιμα δεδομένα, προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφήματα με πληροφορίες και πολλά άλλα εντελώς δωρεάν.

  5. Sleep Better with Runtastic

    Sleep Better with Runtastic

    Με την εφαρμογή ανάλυσης και καταγραφής ύπνου της Runtastic μπορείτε να είστε σίγουροι πως κοιμάστε αρκετές ώρες κάθε μέρα. Το έξυπνο ξυπνητήρι της εφαρμογής παρακολουθεί τον κύκλο του ύπνου σας και σας ξυπνάει κάθε μέρα την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, προσφέρει διάφορους ήχους ξυπνητηριού, ένα ημερολόγιο ονείρων και άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android
Βελτιώστε τον Ύπνο σας: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Καταγραφής Ύπνου για Android

Θέλετε να βελτιώστε τον ύπνο σας για να έχετε περισσότερη ενέργεια; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω! Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες τις ενέργειες μας, και οι ώρες που κοιμόμαστε επηρεάζουν τη μέρα μας αλλά και τη διάθεση μας. Αν δυσκολεύεστ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Περιόδου για Χρήστες Android

Θέλετε να μάθετε πότε περιμένετε περίοδο; Αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράψετε τα συμπτώματα σας και να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας; Οι σημερινές μας εφαρμογές είναι για εσάς! Τα εργαλεία παρακολούθησης περιόδου είναι χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες, που προσφέρουν μια…