Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Image for Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τον πιο απλό τρόπο!

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες στους χρήστες του και δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε μια νέα συσκευή θα διαπιστώσετε πως το Telegram φορτώνει αυτόματα τις συνομιλίες σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συγχρονισμό.

Πώς μπορείτε όμως να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών σας στο Telegram; Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας για Συγκεκριμένες Συνομιλίες του Telegram

Αν θέλετε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάποια συγκεκριμένη συνομιλία του Telegram, ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

 • Κατεβάστε την έκδοση desktop του Telegram στον Η/Υ σας.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
 • Επιλέξτε Εξαγωγή Ιστορικού Συνομιλίας.
 • Διαλέξτε τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε και τη χρονική διάρκεια.
 • Κάντε εξαγωγή.

Μπορείτε να ακολουθήσετε ακριβώς τα ίδια βήματα για κάθε συνομιλία για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε ασφαλή αντίγραφα. Επιπλέον, θα έχετε την επιλογή ορισμού του μεγέθους των αρχείων, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που αποθηκεύετε και πολυμέσα.

Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας για Όλες τις Συνομιλίες του Telegram

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συνομιλίες του Telegram, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα και μόνο αρχείο μέσα από την εφαρμογή του Android σας.

 • Ανοίξτε το Telegram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις οριζόντιες γραμμές.
 • Πατήστε Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις για προχωρημένους.
 • Επιλέξτε Εξαγωγή δεδομένων του Telegram.
 • Διαλέξτε το είδος των δεδομένων που θέλετε να αντιγράψετε.
 • Κάντε εξαγωγή.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συνομιλίες σας στο Telegram. Η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη τόσο για προσωπική χρήση, όσο και για τη χρήση της εφαρμογής στη δουλειά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…