Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Image for Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τον πιο απλό τρόπο!

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες στους χρήστες του και δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε μια νέα συσκευή θα διαπιστώσετε πως το Telegram φορτώνει αυτόματα τις συνομιλίες σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συγχρονισμό.

Πώς μπορείτε όμως να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών σας στο Telegram; Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας για Συγκεκριμένες Συνομιλίες του Telegram

Αν θέλετε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάποια συγκεκριμένη συνομιλία του Telegram, ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

 • Κατεβάστε την έκδοση desktop του Telegram στον Η/Υ σας.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
 • Επιλέξτε Εξαγωγή Ιστορικού Συνομιλίας.
 • Διαλέξτε τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε και τη χρονική διάρκεια.
 • Κάντε εξαγωγή.

Μπορείτε να ακολουθήσετε ακριβώς τα ίδια βήματα για κάθε συνομιλία για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε ασφαλή αντίγραφα. Επιπλέον, θα έχετε την επιλογή ορισμού του μεγέθους των αρχείων, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που αποθηκεύετε και πολυμέσα.

Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας για Όλες τις Συνομιλίες του Telegram

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συνομιλίες του Telegram, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα και μόνο αρχείο μέσα από την εφαρμογή του Android σας.

 • Ανοίξτε το Telegram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις οριζόντιες γραμμές.
 • Πατήστε Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις για προχωρημένους.
 • Επιλέξτε Εξαγωγή δεδομένων του Telegram.
 • Διαλέξτε το είδος των δεδομένων που θέλετε να αντιγράψετε.
 • Κάντε εξαγωγή.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συνομιλίες σας στο Telegram. Η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη τόσο για προσωπική χρήση, όσο και για τη χρήση της εφαρμογής στη δουλειά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram
Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερ…

Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τον πιο απλό τρόπο! Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες στους χρήστες του και δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες και ασφαλέσ…

Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram
Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram

Έχετε υποψίες για κάποιον λογαριασμό στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσετε εάν κάποιος λογαριασμός στη δημοφιλή εφαρμογή είναι ψεύτικος και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα έχουν δυστυχώς ψεύτικους λογαριασμούς ή bot, που …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…