Πώς να Έχετε Πολλαπλούς Λογαριασμούς Telegram στο Android σας

Image for Πώς να Έχετε Πολλαπλούς Λογαριασμούς Telegram στο Android σας

Η εφαρμογή του Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους συνομιλητές σας, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αφού κάνετε δωρεάν λήψη της εφαρμογής μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής με άμεσο τρόπο. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργείτε ομαδικές συνομιλίες για να επικοινωνείτε με περισσότερους από έναν χρήστες ταυτόχρονα.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Telegram για επαγγελματικούς λόγους, μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε δυο διαφορετικούς λογαριασμούς, ώστε να μην μπερδεύετε τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σας συνομιλίες.

Το έξυπνο αυτό εργαλείο διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να προσθέτετε πολλαπλούς λογαριασμούς στην εφαρμογή εντελώς δωρεάν.

Απλώς ακολουθήστε τα εύκολα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και προσθέστε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στην εφαρμογή του Telegram στο Αndroid σας.

Προσθήκη Λογαριασμού στην Εφαρμογή του Telegram σε Αndroid

Το Telegram σας επιτρέπει να εισάγετε έναν νεό λογαριασμό στο περιβάλλον της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να διαχωρίζετε τα μηνύματα που λαμβάνετε και να οργανώσετε καλύτερα τις συνομιλίες σας.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ως εργαλείο επικοινωνίας για τη δουλειά σας, ώστε να μη χάνετε κανένα μήνυμα από τους πελάτες σας.

Για να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό στο Telegram θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου. Μόλις αποκτήσετε τον νέο αριθμό κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο Μενού πατώντας το εικονίδιο με τις τις γραμμές.
  • Βρείτε την επιλογή Προσθήκη λογαριασμού με το +.
  • Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  • Κάντε επιβεβαίωση με τον αριθμό OPT που θα λάβετε ως SMS στο νούμερο που προσθέσατε.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Telegram για διαφορετικούς λόγους. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών, ώστε να βλέπετε τα νέα σας μηνύματα σε διαφορετικές λίστες.

Να θυμάστε πως το Telegram σας επιτρέπει να προσθέτετε εώς και τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στην εφαρμογή σας, έχοντας πάντα έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για καθέναν από αυτούς.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πολλαπλούς σας λογαριασμούς και στην έκδοση web που προσφέρει το Telegram, συγχρονίζοντας το περιεχόμενο του τηλεφώνου σας στον Η/Υ σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…