Οι Πιο Ασφαλείς και Εφαρμογές Κρυπτογράφησης για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να επικοινωνείτε με απόλυτη ασφάλεια στο Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες με απόλυτη ασφάλεια.

Τα email είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας, χωρίς όμως να είναι απολύτως ασφαλή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις διαρροής κωδικών πρόσβασης, που είχε ως αποτέλεσμα την παραβίαση των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων εκατομμυρίων χρηστών.

Οι εφαρμογές επικοινωνίας από την άλλη προσφέρουν ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, ενώ πολλές από αυτές σας επιτρέπουν επιπλέον να κρυπτογραφείτε το περιεχόμενο που ανταλλάζετε για απόλυτη ασφάλεια.

Αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές επικοινωνίας σας για τη δουλειά ή αν απλά αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας επιτρέπει να ανταλλάζετε ιδιωτικό περιεχόμενο με ασφάλεια, οι εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω είναι για εσάς.

  1. Signal

    Signal

    Με το Signal μπορείτε να είστε σίγουροι πως το περιεχόμενο που ανταλλάζετε είναι απολύτως ασφαλές. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επικοινωνείτε δωρεάν με άλλους χρήστες, κρυπτογραφώντας το περιεχόμενο που ανταλλάζετε. Επιπλέον, η εφαρμογή υπόσχεται πως δε θα αποθηκεύει τα δεδομένα πρόσβασής σας, ώστε να είστε απολύτως ασφαλείς.

  2. Wickr Me - Secure Messenger

    Wickr Me – Secure Messenger

    Η εφαρμογή Wickr Me προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Το έξυπνο αυτό εργαλείο ξεχωρίζει χάρη στο οργανωμένο περιβάλλον του, προσφέροντας επιπλέον απόλυτη ασφάλεια στα δεδομένα που ανταλλάζετε με τους συνομιλητές σας.

  3. Wire - Private Messenger

    Wire – Private Messenger

    Με το ιδιωτικό αυτό εργαλείο συνομιλιών μπορείτε να είστε σίγουροι πως το περιεχόμενο που ανταλλάζετε με τους συνομιλητές παραμένει απολύτως ασφαλές. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανταλλάζετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως εικόνες, βίντεο, ακόμη και ηχητικές εγγραφές, κρυπτογραφώντας οτιδήποτε ανταλλάζετε χωρίς επιπλέον πληροφορίες.

  4. Threema

    Threema

    Με τη δωρεάν αυτήν εφαρμογή μπορείτε να κρυπτογραφήσετε συνομιλίες, φωνητικές εγγραφές, αρχεία του Android σας, αλλά και τα μηνύματα που ανταλλάζετε για να προστατέψετε καλύτερα την ιδιωτικότητά σας. Η εφαρμογή προσφέρει όλες τις συνηθισμένες λειτουργίες των εφαρμογών επικοινωνίας σε ένα καινοτόμο περιβάλλον.

  5. Telegram

    Telegram

    Αν τέλος αναζητάτε μία πιο δημοφιλή εφαρμογή για κρυπτογραφημένες συνομιλίες, με το Telegram μπορείτε να είστε σίγουροι πως το περιεχόμενο που ανταλλάζετε είναι απολύτως ασφαλές. Η εφαρμογή δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, καθώς σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με άλλους χρήστες της εφαρμογής με απόλυτη ασφάλεια.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…