Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα.

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να διαλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει. Από ρεαλιστικούς προσομοιωτές και παιχνίδια καταδίωξης, μέχρι παιχνίδια οδήγησης περιπολικών στη σελίδα μας θα βρείτε αστυνομικά παιχνίδια όλων των ειδών.

Ελέγξτε παρακάτω πέντε από τα καλύτερα αστυνομικά παιχνίδια για Android και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο κινητό σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. Police Cop Simulator. Gang War

    Police Cop Simulator. Gang War

    Η δωρεάν αυτή εφαρμογή προσομοίωσης υπόσχεται να μεταμορφώσει τον παίκτη σε αστυνομικό σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον. Εδώ θα πρέπει να ξεκινήσετε από χαμηλά και να δουλέψετε ασταμάτητα ώστε να γίνετε ο αρχηγός της αστυνομίας. Ελέγξτε υπόπτους, επιλέξτε τα όπλα και τις στολές σας και αποδείξτε τις ικανότητες σας ως αστυνομικός.

  2. My Town : Police Station

    My Town : Police Station

    Αν αναζητάτε ένα αστυνομικό παιχνίδι με ασφαλές περιεχόμενο για τα παιδιά σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Σε αυτό το όμορφα διαμορφωμένο παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας και να ολοκληρώσετε αποστολές ως αστυνομικοί. Το παιχνίδι προσφέρει ένα πολύχρωμο περιβάλλον, με φιλικές αποστολές που θα διασκεδάσουν παίκτες όλων τον ηλικιών.

  3. Miami Crime Police

    Miami Crime Police

    Αν τώρα αναζητάτε ένα παιχνίδι που να θυμίζει λίγο το δημοφιλές GTA, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς! Το παιχνίδι σας μεταφέρει στην πόλη του Μαϊάμι, όπου θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να εξοντώσετε εγκληματίες και να προστατέψετε αθώους πολίτες. Το παιχνίδι απευθύνεται σε ενήλικους παίκτες και προσφέρει εξαιρετικά γραφικά.

  4. Cop Duty Police Car Simulator

    Cop Duty Police Car Simulator

    Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι αστυνομίας καλείστε να παίξετε ως αστυνομικοί σε μια πόλη που κυριαρχεί το έγκλημα. Εξερευνήστε διαφορετικά σκηνικά και επιλέξτε τα κατάλληλα όπλα και εξοπλισμό για να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας. Το παιχνίδι προσφέρει ρεαλιστικά στοιχεία, καθώς και εφέ και γραφικά που θα καθηλώσουν τον παίκτη.

  5. Idle Police Tycoon - Cops Game

    Idle Police Tycoon – Cops Game

    Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια tycoon στο Android σας δοκιμάστε αυτήν την ξεχωριστή πρόταση παιχνιδιού που σας καλεί να διαχειριστείτε το δικό σας αστυνομικό τμήμα σε μια μεγαλούπολη. Εδώ θα πρέπει να κάνετε λίγο από όλα: να εξυπηρετήσετε τους πολίτες, να οργανώσετε τις υποθέσεις, να ελέγξετε τα εργαστήρια στο τμήμα σας και άλλα πολλά.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…