Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Image for Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοινοποίηση ιστοριών στο Instagram των Android!

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει τη δημοφιλή λειτουργία των Stories, όπου μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με μουσική, αυτοκόλλητα, φίλτρα και άλλα πολλά με τους συνομιλητές σας.

Τα Stories του Instagram έχουν διάρκεια προβολής 24 ωρών και σας επιτρέπουν να κάνετε κοινοποίηση των αγαπημένων σας ιστοριών με εύκολο τρόπο.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω και αναδημοσιεύστε κι εσείς τις αγαπημένες ιστορίες των φίλων σας!

Αναδημοσίευση Ιστοριών του Instagram με Tagging

Αν κάποιος φίλος σας μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram και σας έχει κάνει tag, μπορείτε αυτόματα να μοιραστείτε την ιστορία αυτή και στο προφίλ σας. Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Βρείτε την ιστορία στην οποία σας έκαναν tag στη λίστα των ειδοποιήσεων σας.
 • Πατήστε το μπλε εικονίδιο Add to your Story στο κάτω μέρος της ιστορίας.
 • Προσθέστε τα στοιχεία που θέλετε και μοιραστείτε την ιστορία με τους ακόλουθους σας.

Η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη σε εσάς μόνο αν σας έχουν κάνει tag στην ιστορία. Αν δε σας έχουν κάνει, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο της ιστορίας των φίλων σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό εργαλείο για την εφαρμογή του Instagram.

Κοινοποίηση Ιστοριών του Instagram

Αν τώρα θέλετε να κοινοποιήσετε μια ιστορία των φίλων σας σε μια συνομιλία εντός ή εκτός του Instagram μπορείτε να το κάνετε με τον παρακάτω απλό τρόπο.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Βρείτε την ιστορία που θέλετε να κοινοποιήσετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά.
 • Κάντε αντιγραφή του συνδέσμου της ιστορίας.
 • Πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε και κάντε επικόλληση.

Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε ιστορίες τρίτων στους φίλους σας πατώντας το εικονίδιο με το αεροπλανάκι και επιλέγοντας τον φίλο στον οποίο θέλετε να στείλετε την ιστορία. Να θυμάστε πως η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για δημόσιες ιστορίες και όχι για ιδιωτικές.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…