Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Image for Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοινοποίηση ιστοριών στο Instagram των Android!

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει τη δημοφιλή λειτουργία των Stories, όπου μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με μουσική, αυτοκόλλητα, φίλτρα και άλλα πολλά με τους συνομιλητές σας.

Τα Stories του Instagram έχουν διάρκεια προβολής 24 ωρών και σας επιτρέπουν να κάνετε κοινοποίηση των αγαπημένων σας ιστοριών με εύκολο τρόπο.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω και αναδημοσιεύστε κι εσείς τις αγαπημένες ιστορίες των φίλων σας!

Αναδημοσίευση Ιστοριών του Instagram με Tagging

Αν κάποιος φίλος σας μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram και σας έχει κάνει tag, μπορείτε αυτόματα να μοιραστείτε την ιστορία αυτή και στο προφίλ σας. Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Βρείτε την ιστορία στην οποία σας έκαναν tag στη λίστα των ειδοποιήσεων σας.
 • Πατήστε το μπλε εικονίδιο Add to your Story στο κάτω μέρος της ιστορίας.
 • Προσθέστε τα στοιχεία που θέλετε και μοιραστείτε την ιστορία με τους ακόλουθους σας.

Η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη σε εσάς μόνο αν σας έχουν κάνει tag στην ιστορία. Αν δε σας έχουν κάνει, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο της ιστορίας των φίλων σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό εργαλείο για την εφαρμογή του Instagram.

Κοινοποίηση Ιστοριών του Instagram

Αν τώρα θέλετε να κοινοποιήσετε μια ιστορία των φίλων σας σε μια συνομιλία εντός ή εκτός του Instagram μπορείτε να το κάνετε με τον παρακάτω απλό τρόπο.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Βρείτε την ιστορία που θέλετε να κοινοποιήσετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά.
 • Κάντε αντιγραφή του συνδέσμου της ιστορίας.
 • Πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε και κάντε επικόλληση.

Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε ιστορίες τρίτων στους φίλους σας πατώντας το εικονίδιο με το αεροπλανάκι και επιλέγοντας τον φίλο στον οποίο θέλετε να στείλετε την ιστορία. Να θυμάστε πως η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για δημόσιες ιστορίες και όχι για ιδιωτικές.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…