Πώς να βρείτε κρυφά φίλτρα για τα Instagram Stories

Θέλετε να προσθέσετε νέα, εντυπωσιακά φίλτρα στις ιστορίες που μοιράζεστε στο Instagram; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε στιγμές της καθημερινότητάς σας με τους φίλους σας στα Instagram Stories. Στις ιστορίες αυτές, μπορείτε να προσθέτετε βίντεο και φωτογραφίες, που μπορείτε πρώτα να τα επεξεργάζεστε με διάφορα φίλτρα.

Αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τα ίδια και τα ίδια φίλτρα στα stories σας, υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσετε νέες κρυφές επιλογές! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε δημοφιλείς μάρκες, προσωπικότητές και influencers στο Instageam και τα κρυφά φίλτρα θα προστεθούν αυτόματα στις επιλογές σας.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλή κρυφά φίλτρα, που επιλέξαμε για εσάς, τα οποία μπορείτε να ξεκλειδώσετε άμεσα για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με το περιεχόμενο των stories σας!

Adidas Originals

Αν είστε φανατικοί της δημοφιλούς αθλητικής μάρκας παπουτσιών και ρούχων, το φίλτρο αυτό είναι για εσάς! Ακολουθώντας το λογαριασμό της Adidas στο Instagram θα ξεκλειδώσετε ένα ξεχωριστό φίλτρο που θα σας μεταφέρει στη δεκαετία του ’90. Το φίλτρο θα δώσει ένα ρετρό εφέ στις εικόνες και τα βίντεο σας, προσθέτοντας επιπλέον το λογότυπο της Adidas.

Johanna Jaskowska

H Johanna Jaskowska είναι μια δημοφιλής καλλιτέχνης στο Instagram και ακολουθώντας την θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερο φίλτρο, που θα μεταμορφώσει τις selfies σας. Το φίλτρο προσφέρει μια φουτουριστική μάσκα, με ρευστά στοιχεία και λαμπερές λεπτομέρειες, που θα κάνουν τα stories σας ακόμη πιο ξεχωριστά.

https://www.instagram.com/p/BbFDTytlg1A/?hl=en&taken-by=kyliejenner
Credit: Kylie Jenner/Instagram

Kylie Cosmetics

Αν είστε φανατικοί των Kardashians και ιδιαίτερα της σειράς ομορφιάς της Kylie Jenner, το φίλτρο αυτό είναι για εσάς. Ακολουθήστε την Kylie στο Instagram και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα φίλτρο, που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε μακιγιάζ στις selfies σας, χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις των αγαπημένων προϊόντων της Kylie Cosmetics.

Gucci Beauty

Οι λάτρεις της Gucci θα ενθουσιαστούν με αυτό το φίλτρο, που σας επιτρέπει να προσθέσετε ξεχωριστά στοιχεία στις selfies. Επιλέξτε ανάμεσα σε στοιχεία μακιγιάζ, περούκες και άλλα στοιχεία και κάντε τις φωτογραφίες σας μοναδικές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον επίσημο λογαριασμό της Gucci στο Instagram.

Off-White

Αν αγαπάτε τη μόδα και συγκεκριμένα τη μάρκα Off-White, ακολουθήστε τους στο Instagram και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα ακόμη κρυφό φίλτρο για τα stories σας. Με το φίλτρο αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε την τελευταία σειρά οπτικών της δημοφιλούς μάρκας, αλλά και να μοιραστείτε εμπνευσμένες ατάκες με την υπογραφή της Off-White.

Ελπίζουμε τα φίλτρα αυτά να σας φανούν χρήσιμα και να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στις ιστορίες που μοιράζεστε στο Instagram. Για να κατεβάσετε δωρεάν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο Android σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…