Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Image for Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο.

Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε σύντομες ιστορίες, διάρκειας 24 ωρών, καθώς και να ανταλλάζετε μηνύματα με τους φίλους σας.

Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο κάποιας δραστηριότητας σας στο Instagram; Βρείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Λήψη Στιγμιότυπων στο Instagram

Πριν μερικά χρόνια, η εφαρμογή του Instagram επέτρεπε στους χρήστες του να γνωρίζουν ποιος τραβά στιγμιότυπα των δημοσιεύσεων ή των ιστοριών του. Δυστυχώς όμως, η λειτουργία αυτή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει μεν να τραβάτε στιγμιότυπα οποιουδήποτε περιεχομένου, αυτό όμως δε σημαίνει πως η διαδικασία αυτή είναι νόμιμη.

Αν τραβάτε στιγμιότυπα από τις εικόνες ή τα βίντεο άλλων χρηστών, καλό θα ήταν να τα διαγράψετε και να μην τα μοιραστείτε, καθώς μπορεί να παραβιάζετε τα προσωπικά τους δεδομένα.

Λήψη Στιγμιότυπων στις Συνομιλίες του Instagram

Κι ενώ οι δημοσιεύσεις δεν προστατεύονται, οι συνομιλίες σας είναι λίγο πιο ασφαλείς. Αν ανταλλάζετε μηνύματα με φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο στην εφαρμογή του Instagram, μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο με απλό τρόπο.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Βρείτε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει.
  • Αν δείτε έναν αστερίσκο δίπλα στη φωτογραφία που στείλατε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας τράβηξε ένα στιγμιότυπο.

Αν δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο δίπλα στη φωτογραφία σας, αλλά μόνο ένα απλό Διαβάστηκε, αυτό σημαίνει πως ο συνομιλητής σας απλά είδε την εικόνα ή το βίντεο που στείλατε, χωρίς να τραβήξει κάποιο στιγμιότυπο.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν κάποιος τράβηξε στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων σας στο Instagram.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το Instagram και όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…