Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με φούσκες; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις δωρεάν εφαρμογές που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο!

Τα παιχνίδια με φούσκες είναι απλά παιχνίδια παζλ που απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά και να ρίξετε τη φούσκα σας πάνω σε άλλες φούσκες του ίδιου χρώματος για να τις κάνετε να εκραγούν.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών με φούσκες, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας. Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω εφαρμογές και ξεκινήστε να σκάτε φούσκες σε πολύχρωμα και εθιστικά παιχνίδια στο Android σας!

  1. Bubble Shooter 2

    Bubble Shooter 2

    Αν αναζητάτε ένα κλασικό παιχνίδι με φούσκες, το Bubble Shooter 2 είναι για εσάς! Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού, θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας σε περισσότερα από 800 επίπεδα και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να σκάσετε τις φούσκες πριν είναι αργά! Το παιχνίδι προφέρει πολλές και διάφορες δυνάμεις για να κρατά το ενδιαφέρον σας.

  2. Bubble Shooter

    Bubble Shooter

    Στο δωρεάν αυτό παιχνίδι με φούσκες θα πρέπει να σημαδέψετε σωστά για να σκάσετε τρεις ή περισσότερες φούσκες του ίδιου χρώματος, ώστε να σώσετε τα εγκλωβισμένα κουταβάκια. Το παιχνίδι προσφέρει ένα απλό περιβάλλον και 100 διαφορετικά επίπεδα με αυξανόμενη δυσκολία, ενώ σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε power ups για ακόμη πιο δυνατές εκρήξεις.

  3. Buggle Mobile

    Buggle Mobile

    Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια με φούσκες, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βοηθήσετε το πεινασμένο αρκουδάκι να ξεπεράσει τα εμπόδια για να φτάσει στο μέλι. Επιπλέον, θα πρέπει να κερδίζετε πόντους και να συγκεντρώνετε θησαυρούς. Το παιχνίδι είναι επίσης διαθέσιμο μέσω Facebook.

  4. Frozen Bubble

    Frozen Bubble

    Στο Frozen Bubble παίζετε σε ένα παγωμένο περιβάλλον και θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς ίδιων χρωμάτων για να κάνετε τις φούσκες να εκραγούν. Το παιχνίδι προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, και σε έναν από αυτούς, μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τόσο online όσο και offline.

  5. Inside Out Thought Bubbles

    Inside Out Thought Bubbles

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Disney, δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι με φούσκες, όπου παίζετε παρέα με τους χαρακτήρες του Inside Out. Θα πρέπει να ρίξετε τις φούσκες στο κατάλληλο σημείο, ώστε να τις συνδυάσετε με άλλες φούσκες του ίδιου χρώματος και να τις κάνετε να εκραγούν. Το παιχνίδι προσφέρει πολλά επίπεδα με αυξανόμενη δυσκολία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…