Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Η δημιουργία κώδικα είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες των προγραμματιστών, καθώς δίνει στους υπολογιστές εντολές για πολλές και διάφορες ενέργειες.

Από τη δημιουργία ιστότοπων, μέχρι τη δημιουργία εφαρμογών, η χρήση κώδικα είναι απαραίτητη σε πολλές και διάφορες εργασίες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η γνώση κώδικα είναι χρήσιμη σχεδόν σε όλες τις τεχνολογικές εργασίες και αν στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μάθετε πως να δημιουργείτε κώδικα, δοκιμάστε να εξασκηθείτε με δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας κώδικα στο Android σας.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε προγραμματισμό και να δημιουργήσετε κώδικες απευθείας στο κινητό σας.

 1. Codecademy Go

  Codecademy Go

  Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο κώδικα μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό στο Android σας με πολύ απλό τρόπο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εξασκήστε σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, ενώ σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με flashcards όπου θα πρέπει να απαντήσετε σωστά.

 2. Encode: Learn To Code

  Encode: Learn To Code

  Αν θέλετε να μάθετε να δημιουργείτε τις δικές σας ιστοσελίδες, δοκιμάστε τη δωρεάν εφαρμογή προγραμματισμού Encode. Στο έξυπνο αυτό εργαλείο μπορείτε να παρακολουθήσετε σύντομα μαθήματα προγραμματισμού και να εξασκηθείτε σε JavaScript, HTML και CSS σε ένα απλό και λειτουργικό περιβάλλον.

 3. Grasshopper: Learn to Code for Free

  Grasshopper: Learn to Code for Free

  Η δωρεάν αυτή εφαρμογή προγραμματισμού σας επιτρέπει να μάθετε κώδικα με μόλις πέντε λεπτά την ημέρα. Αν έχει δύσκολο πρόγραμμα και δε βρίσκεται χρόνο να μάθετε κώδικα στην καθημερινότητα σας, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να μάθετε εύκολα πώς να δημιουργείτε κώδικα απευθείας στο κινητό σας.

 4. Khan Academy

  Khan Academy

  Αν αναζητάτε ένα πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό εργαλείο για να μάθετε κώδικα, κατεβάστε την εφαρμογή Khan Academy. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρείτε πολλά και διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο και χρήσιμους οδηγούς προγραμματισμού, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε ακόμη και εκτός σύνδεσης.

 5. Mimo: Learn to Code

  Mimo: Learn to Code

  Το Mimo είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα προγραμματισμού, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε εικονικά μαθήματα προγραμματισμού, που μπορείτε να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Μεταξύ άλλων. θα μάθετε κώδικες Python, Kotlin, HTML, JavaScript και πολλά άλλα.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…