Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Η δημιουργία κώδικα είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες των προγραμματιστών, καθώς δίνει στους υπολογιστές εντολές για πολλές και διάφορες ενέργειες.

Από τη δημιουργία ιστότοπων, μέχρι τη δημιουργία εφαρμογών, η χρήση κώδικα είναι απαραίτητη σε πολλές και διάφορες εργασίες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η γνώση κώδικα είναι χρήσιμη σχεδόν σε όλες τις τεχνολογικές εργασίες και αν στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μάθετε πως να δημιουργείτε κώδικα, δοκιμάστε να εξασκηθείτε με δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας κώδικα στο Android σας.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε προγραμματισμό και να δημιουργήσετε κώδικες απευθείας στο κινητό σας.

  1. Codecademy Go

    Codecademy Go

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο κώδικα μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό στο Android σας με πολύ απλό τρόπο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εξασκήστε σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, ενώ σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με flashcards όπου θα πρέπει να απαντήσετε σωστά.

  2. Encode: Learn To Code

    Encode: Learn To Code

    Αν θέλετε να μάθετε να δημιουργείτε τις δικές σας ιστοσελίδες, δοκιμάστε τη δωρεάν εφαρμογή προγραμματισμού Encode. Στο έξυπνο αυτό εργαλείο μπορείτε να παρακολουθήσετε σύντομα μαθήματα προγραμματισμού και να εξασκηθείτε σε JavaScript, HTML και CSS σε ένα απλό και λειτουργικό περιβάλλον.

  3. Grasshopper: Learn to Code for Free

    Grasshopper: Learn to Code for Free

    Η δωρεάν αυτή εφαρμογή προγραμματισμού σας επιτρέπει να μάθετε κώδικα με μόλις πέντε λεπτά την ημέρα. Αν έχει δύσκολο πρόγραμμα και δε βρίσκεται χρόνο να μάθετε κώδικα στην καθημερινότητα σας, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να μάθετε εύκολα πώς να δημιουργείτε κώδικα απευθείας στο κινητό σας.

  4. Khan Academy

    Khan Academy

    Αν αναζητάτε ένα πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό εργαλείο για να μάθετε κώδικα, κατεβάστε την εφαρμογή Khan Academy. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρείτε πολλά και διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο και χρήσιμους οδηγούς προγραμματισμού, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε ακόμη και εκτός σύνδεσης.

  5. Mimo: Learn to Code

    Mimo: Learn to Code

    Το Mimo είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα προγραμματισμού, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε εικονικά μαθήματα προγραμματισμού, που μπορείτε να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Μεταξύ άλλων. θα μάθετε κώδικες Python, Kotlin, HTML, JavaScript και πολλά άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Πακέτων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Πακέτων για Android

Χάσατε την παραγγελία σας; Αναρωτιέστε για την πορεία της ώστε να είστε σπίτι όταν καταφτάσει; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια από τις εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Αν κάνετε τις αγορές σας online, τότε ίσως να γνωρίζετε πως οι περισσ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…