Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Image for Image for Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας!

Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, όσο και με άλλους παίκτες. Η κατηγορία παιχνιδιών multiplayer είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και όχι άδικα!

Κατεβάζοντας μία από τις παρακάτω εφαρμογές θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με άλλους παίκτες είτε από κοντά, είτε από απόσταση. Επιλέξτε το παιχνίδι multiplayer που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεκινήστε να παίζετε παρέα με τους κολλητούς σας.

 1. Among Us

  Among Us

  Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android που σας καλεί να παίξετε ως εισβολείς ή μέλη του πληρώματος παρέα με άλλους παίκτες. Ως εισβολέας, αποστολή σας είναι να ξεγελάσετε τα μέλη του πληρώματος, που θα πρέπει στη συνέχεια να σκοτώσετε. Ως μέλη του πληρώματος, θα πρέπει να βρείτε τον εισβολέα πριν σας σκοτώσει.

 2. Call of Duty®: Mobile

  Call of Duty®: Mobile

  Το Call of Duty είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι σκοποβολής που σας επιτρέπει να παίζετε με άλλους χρήστες online. Στην έκδοση για Android, θα πρέπει να μπείτε σε μάχες ενάντια σε άλλους παίκτες και να βγείτε νικητές. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία zombie, όπου θα πρέπει να σκοτώσετε τα ζόμπι μαζί με άλλους παίκτες.

 3. Minecraft

  Minecraft

  Το Minecraft δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων όλων των επόχών. Στην απέραντη αυτή πλατφόρμα μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι θέλετε και να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες. Παρακολουθήστε την πρόοδο των φίλων σας, παίξτε από κοινού ή ανταγωνιστείτε για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης.

 4. Apex Legends Mobile

  Apex Legends Mobile

  Ο κόσμος του Apex Legends είναι γεμάτος μοναδικούς ήρωες με τους οποίους θα πρέπει να μπείτε σε επικές μάχες και να βγείτε νικητές. Το δημοφιλές παιχνίδι σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά τους χαρακτήρες σας με τα στοιχεία και τις δυνάμεις που επιθυμείτε. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες για περισσότερη δισκέδαση.

 5. League of Legends: Wild Rift

  League of Legends: Wild Rift

  Στο League of Legends: Wild Rift θα πρέπει να παίξετε μαζί με τους φίλους σας και να ανταγωνιστείτε από κοινού τους εχθρούς σας για να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να βγείτεν νικητές. Στην πορεία σας, θα πρέπει να συγκεντρώνετε όπλα και άλλα χρήσιμα στοιχεία, αλλά και να αποκτάτε νέες δυνάμεις και δεξιότητες για να γίνετε ακόμη πιο ισχυροί.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…