Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς!

Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e-books.

Τα e-books δε συγκρίνονται με τα πραγματικά βιβλία, αλλά μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ή αν απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στην τσάντα σας.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Με τα χρήσιμα αυτά εργαλεία μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, να αυξομειώνεται το μέγεθος της γραμματοσειράς και τη φωτεινότητα, να κρατάτε σημειώσεις κ.ά.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και διαβάσετε τα καλύτερα βιβλία όπου κι αν βρίσκεστε.

  1. 50000 Free Ebooks - Oodles

    50000 Free Ebooks – Oodles

    To Oodles είναι μια online βιβλιοθήκη που σας προσφέρει περισσότερους από 50000 τίτλους βιβλίων για να τα διαβάσετε εντελώς δωρεάν στο Android σας. Επιπλέον, εντός της εφαρμογής θα βρείτε ένα πρακτικό εργαλείο ανάγνωσης, όπου θα μπορείτε να ζουμάρετε στην οθόνη, να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία και άλλα.

  2. OverDrive

    OverDrive

    To OverDrive είναι ένα εργαλείο ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, συγχρονίζοντας το περιεχόμενο που έχετε αποθηκευμένο στο Android σας, Επιπλέον, μέσα από την ίδια την εφαρμογή μπορείτε και να παρακολουθήσετε βίντεο σε ένα απλό και οργανωμένο περιβάλλον.

  3. Wattpad

    Wattpad

    To Wattpad είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, που δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη με τα σημαντικότερα βιβλία των αγαπημένων σας συγγραφέων. Ακόμη, μέσω της εφαρμογή μπορείτε να ανακαλύψετε νέους συγγραφείς ή ακόμη και να μοιραστείτε τις δικές σας προσωπικές δημιουργίες.

  4. Audiobooks from Audible

    Audiobooks from Audible

    Αν τώρα είστε λάτρεις των ηχητικών βιβλίων, το Audible είναι για εσάς! Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Amazon και δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 180.000 ηχητικά βιβλία, τα οποία μπορείτε να ακούσετε όπου κι αν είστε. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορα πακέτα συνδρομών και σας επιτρέπει ακόμη να επεξεργάζεστε το ηχητικό περιεχόμενο.

  5. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Το Kindle είναι ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων και είναι επίσης ένα προϊόν της Amazon. Εδώ θα βρείτε ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα ανάγνωσης, με πολλές και διάφορες ρυθμίσεις για τα ηλεκτρονικά σας βιβλία, ενώ μπορείτε ακόμη να κάνετε χρήση της εφαρμογής σε διάφορες συσκευές, συγχρονίζοντας το περιεχόμενό σας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα

Σας αρέσει να κάνετε τα ψώνια σας online; Δοκιμάστε μερικές από τις εφαρμογές Android που σας προτείνουμε παρακάτω. Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ψωνίζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από την οθόνη του Android σας. Από καινούρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ηχητικών Βιβλίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ηχητικών Βιβλίων για Android

Είστε λάτρεις των βιβλίων και συγκεκριμένα των ηχητικών βιβλίων; Δοκιμάστε να ακούσετε τα αγαπημένα σας βιβλία δωρεάν στο Android σας! Οι συσκευές Android είναι πλέον χρήσιμα πολυεργαλεία, που προσφέρουν πολλές και διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας. Από παιχνίδια και μουσική, μέχρ…

Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας
Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας

Σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο; Αναζητάτε εφαρμογές για να κάνετε τις εκδρομές σας καλύτερες; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Τα Android μας είναι κάτι παραπάνω από απλά τηλέφωνα, καθώς μας προσφέρουν πολλές και διάφορες εφαρμογές για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Γ…

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών
Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών

Θέλετε να μάθετε αγγλικά με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στις μέρες μας, η αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη για την εργασία, τα ταξίδια μας, αλλά και τη διασκέδασή μας. Ένας εύκολος τρόπος να μάθετε αγ…