Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας

Σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο; Αναζητάτε εφαρμογές για να κάνετε τις εκδρομές σας καλύτερες; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Τα Android μας είναι κάτι παραπάνω από απλά τηλέφωνα, καθώς μας προσφέρουν πολλές και διάφορες εφαρμογές για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, τα Android μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα, καθώς προσφέρουν τις εφαρμογές Android Auto αποκλειστικά για τα οχήματά μας.

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους, που υπόσχονται να κάνουν τις εκδρομές σας με το αυτοκίνητο ακόμη καλύτερες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε εργαλεία πλοήγησης, λειτουργικούς χάρτες, αλλά και ψυχαγωγικές εφαρμογές και βελτιώστε την οδηγική σας εμπειρία με τη βοήθεια του smartphone σας.

  1. Ελλάδα ραδιόφωνο

    Ελλάδα ραδιόφωνο

    Αν θέλετε να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα από ένα σημείο. Αποθηκεύστε τους αγαπημένους σας σταθμούς, δυναμώστε την ένταση και περάστε την ώρα σας ευχάριστα στο αυτοκίνητό σας.

  2. Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, που ξεχωρίζει, καθώς σας επιτρέπει να στέλνετε μια αυτόματη απάντηση στα μηνύματα που λαμβάνετε καθώς οδηγείτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το πρότυπο μήνυμα που θέλετε και η εφαρμογή θα το στέλνει αυτόματα στους συνομιλητές σας κάθε φορά που οδηγείτε.

  3. Χάρτες

    Χάρτες

    Αν αναζητάτε το κορυφαίο εργαλείο πλοήγησης στους δρόμους, οι Χάρτες της Google είναι για εσάς. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία χαρτών, που σας επιτρέπει να πλοηγήστε με ασφάλεια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Επιλέξτε το σημείο που θέλετε να επισκεφτείτε, ακολουθήστε τις οδηγίες του GPS και οδηγήστε με περισσότερη ασφάλεια.

  4. Audiobooks from Audible

    Audiobooks from Audible

    Οι λάτρεις των βιβλίων θα ενθουσιαστούν με αυτό το πρακτικό εργαλείο, που σας επιτρέπει να ακούτε τις ηχητικές εκδόσεις των αγαπημένων σας συγγραμμάτων στις διαδρομές σας με το αυτοκίνητο. Επιλέξτε ανάμεσα σε 180.000 ηχητικά βιβλία, κατεβάστε τα στο smartphone σας και ακούστε τα με ευκολία ακόμη και χωρίς σύνδεση στις αποδράσεις σας με το αυτοκίνητο.

  5. Waze - GPS, Χάρτες, Δελτίο Κίνησης & Live Πλοήγηση

    Waze – GPS, Χάρτες, Δελτίο Κίνησης & Live Πλοήγηση

    Ένα επίσης χρήσιμο εργαλείο πλοήγησης είναι και το Waze. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα, με πάνω από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Λάβετε ζωντανά ειδοποιήσεις μέσω email για πιθανά ατυχήματα ή μπλοκαρισμένους δρόμους, περιηγηθείτε σε διαδρομές με φωνητική καθοδήγηση, βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο και άλλα πολλά!

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα

Σας αρέσει να κάνετε τα ψώνια σας online; Δοκιμάστε μερικές από τις εφαρμογές Android που σας προτείνουμε παρακάτω. Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ψωνίζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από την οθόνη του Android σας. Από καινούρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ηχητικών Βιβλίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ηχητικών Βιβλίων για Android

Είστε λάτρεις των βιβλίων και συγκεκριμένα των ηχητικών βιβλίων; Δοκιμάστε να ακούσετε τα αγαπημένα σας βιβλία δωρεάν στο Android σας! Οι συσκευές Android είναι πλέον χρήσιμα πολυεργαλεία, που προσφέρουν πολλές και διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας. Από παιχνίδια και μουσική, μέχρ…

Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας
Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αυτοκινήτου για τις Εκδρομές σας

Σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο; Αναζητάτε εφαρμογές για να κάνετε τις εκδρομές σας καλύτερες; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Τα Android μας είναι κάτι παραπάνω από απλά τηλέφωνα, καθώς μας προσφέρουν πολλές και διάφορες εφαρμογές για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Γ…

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών
Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά μέσω μουσικής και ταινιών

Θέλετε να μάθετε αγγλικά με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στις μέρες μας, η αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη για την εργασία, τα ταξίδια μας, αλλά και τη διασκέδασή μας. Ένας εύκολος τρόπος να μάθετε αγ…