Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ποδοσφαίρου για Android

Είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου; Αναζητάτε τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για το Android σας; Στο Androidlist θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές ποδοσφαίρου για δωρεάν λήψη στο Android σας.

To Euro 2020 συνεχίζει να μας συναρπάζει με καταπληκτικούς αγώνες κι αν θέλετε να παίξετε με τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές στο Android σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών ποδοσφαίρου, δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας, ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε ζωντανούς αγώνες και κερδίστε το πρωτάθλημα.

  1. Soccer Stars

    Soccer Stars

    Στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι ποδοσφαίρου διαχειρίζεστε τους παίκτες σας που εμφανίζονται στην οθόνη ως πούλια. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να σκοράρετε πρώτοι δυο γκολ πριν τον αντίπαλό σας, μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, θα πρέπει να παίζετε καλή άμυνα για να αποκρούετε τις επιθέσεις του αντιπάλου σας.

  2. Dream League Soccer 2021

    Dream League Soccer 2021

    Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα τους μεταμορφώσει σε προπονητή. Στόχος σας εδώ είναι να δημιουργήσετε την καλύτερη ομάδα και να βγείτε νικητές των παιχνιδιών. Θα πρέπει να αγοράζετε νέους παίκτες, να διαμορφώνετε το γήπεδο και πολλά άλλα σε αυτό το ρεαλιστικό αθλητικό παιχνίδι.

  3. FIFA Mobile

    FIFA Mobile

    Το παιχνίδι αυτό με την υπογραφή της FIFA σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσετε μια ανίκητη ομάδα. Πάρτε μέρος σε αγώνες ενάντια σε άλλους παίκτες, προπονήστε καλά την ομάδα σας και κερδίστε ώστε να αποκτήσετε μια καλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

  4. eFootball PES 2021

    eFootball PES 2021

    Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς προσομοιωτή ποδοσφαίρου και βάλτε τα δυνατά σας για να κερδίσετε τους αγώνες με την ομάδα σας. Διαμορφώστε την ομάδα σας, κερδίστε τίτλους σε διοργανώσεις όπως το  Champions League, κάντε μεταγραφές, οργανώστε τις στρατηγικές της ομάδας σας και βγείτε πρώτοι στην κατάταξη.

  5. Final kick: Online football

    Final kick: Online football

    Προτιμάτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα πέναλτι; Στο παιχνίδι αυτό καλείστε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε αγώνες πέναλτι, όπου θα πρέπει να σκοράρετε τα περισσότερα γκολ για να κερδίσετε τον αντίπαλό σας. Επιπλέον, θα πρέπει να αποκρούσετε τα γκολ ως τερματοφύλακας και να κερδίσετε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…