Πώς να δείτε το EURO και το Conmebol στο Android σας

Το καλοκαίρι του 2021 είναι ιδιαίτερο ξεχωριστό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες δυο μεγάλων διοργανώσεων: του EURO και του Conmebol.

Αν έχετε προγραμματίσει να είστε σε διακοπές αλλά δε θέλετε να χάσετε τους μεγάλους αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή στο Android σας.

Στο AndroidList θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε δωρεάν τους καλύτερους αγώνες και να μένετε ενημερωμένοι για τις βαθμολογίες, τα γκολ και όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας για να παρακολουθείτε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου, όπου κι αν βρίσκεστε.

  1. ΑΝΤ1 TV

    ΑΝΤ1 TV

    Το τηλεοπτικό κανάλι του ANT1 έχει εξασφαλίσει φέτος τα δικαιώματα του Euro 2020 και παρουσιάζει όλους τους αγώνες σε απευθείας μετάδοση. Τα καλά νέα είναι πως το δημοφιλές κανάλι προσφέρει μια ενημερωμένη εφαρμογή που σας επιτρέπει να βλέπετε ζωντανά το πρόγραμμα του καναλιού στο κινητό σας, με μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  2. CONMEBOL Libertadores

    CONMEBOL Libertadores

    Πρόκειται για την επίσημη εφαρμογή του Conmebol που σας επιτρέπει να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης. Μάθετε το πρόγραμμα των αγώνων, ενημερωθείτε για γκολ και αποτελέσματα αγώνων σε πραγματικό χρόνο, αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και άλλα πολλά.

  3. EURO 2020 Official

    EURO 2020 Official

    Οι φανατικοί του EURO μπορούν τώρα να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, για να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις για τους αγώνες του EURO. Επιπλέον, μπορούν να επιλέγουν την αγαπημένη τους ομάδα και να λαμβάνουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για την πρόοδό της.

  4. ESPN

    ESPN

    Η εφαρμογή ESPN απευθύνεται σε ποδοσφαιρόφιλους όλων των ειδών που θέλουν να μαθαίνουν όλα τα νέα των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων σε ένα σημείο. Η εφαρμογή ενημερώνεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο και δίνει πρόσβαση σε κάθε είδους περιεχόμενο για τα αθλητικά γεγονότα, που μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας.

  5. OPEN TV

    OPEN TV

    Το OPEN TV αναμένεται να μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες ποδοσφαίρου του Conmebol με περιγραφή και σχολιασμό στα ελληνικά. Επιπλέον, μέσω της επίσημης εφαρμογής του OPEN TV μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά όλους τους αγώνες της μεγάλης διοργάνωσης, απευθείας από την οθόνη του Android σας, όπου κι αν είστε.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες
Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες

Θέλετε να μάθετε να μιλάτε άπταιστα ξένες γλώσσες; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ΑΙ που συγκεντρώσαμε για εσάς! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και με τη σωστή χρήση της, μπορείτε να βοηθηθείτε σε πολλούς τομείς. Εκτός από το να συντάσσετε και να δι…