Τα Καλύτερα Εργαλεία για τη Λήψη Στιγμιότυπων στο Android σας

Τα Android μας είναι πια χρήσιμα πολυεργαλεία, που μας επιτρέπουν να εκτελούμε πολλές και διάφορες ενέργειες με εύκολο τρόπο. Πολλοί από εμάς, επικοινωνούμε πλέον αποκλειστικά μέσω του smartphone μας και δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται να αποθηκεύσουμε χρήσιμο περιεχόμενο από την οθόνη μας.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για την καταγραφή της δραστηριότητας στο Android σας, καθώς και δωρεάν εργαλεία για τη λήψη στιγμιότυπων.

Τα εργαλεία αυτά μπορεί να σας φανούν χρήσιμα όταν θέλετε να αποθηκεύσετε μια εικόνα και δεν έχετε τη δυνατότητα ή όταν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες με τρίτους.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και ξεκινήστε να καταγράφετε το πιο χρήσιμο περιεχόμενο στο Android σας.

  1. Σούπερ Screenshot

    Σούπερ Screenshot

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να τραβήξετε στιγμιότυπα στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Η εύχρηστη εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε κάθε είδους περιεχόμενο στο κινητό σας, πατώντας μόνο μερικά κουμπιά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη με περιεχόμενο κειμένου, καθώς σας επιτρέπει να το επεξεργαστείτε πριν το μοιραστείτε με κάποιον άλλο χρήστη.

  2. Screenshot

    Screenshot

    Όπως λέει και το όνομά του, με το εργαλείο αυτό μπορείτε να τραβήξετε άμεσα στιγμιότυπα στο κινητό σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε τα κουμπιά που σας βολεύουν περισσότερο, καθώς και να προσδιορίσετε που θέλετε να τα αποθηκεύετε στο Android σας. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση του στιγμιότυπου για να αποφασίσετε αν θέλετε να το κρατήσετε.

  3. Screenshot

    Screenshot

    Αν θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο με εύκολο τρόπο στο Android σας, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ταυτόχρονα το home button και το κάτω κουμπί της έντασης στο κινητό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο και να επιλέξετε που θέλετε να το αποθηκεύσετε στο Android σας.

  4. Screenshot Easy

    Screenshot Easy

    Με το καλοσχεδιασμένο αυτό εργαλείο μπορείτε να τραβάτε άμεσα στιγμιότυπα, μέσα σε δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια χειρονομία θα πρέπει να κάνετε για να τραβήξετε και να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο απευθείας στο κινητό σας. Ακόμη, μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα widget για ακόμη πιο άμεση πρόσβαση στην κεντρική οθόνη του Android σας.

  5. AZ Screen Recorder - No Root

    AZ Screen Recorder – No Root

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράφετε βίντεο των δραστηριοτήτων στην οθόνη του Android σας, το AZ Screen Recorder είναι για εσάς. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android, ακόμη και σε αυτές που δεν έχουν κάνει rooting. Το περιεχόμενο που καταγράφετε αποθηκεύεται σε υψηλή ανάλυση, χωρίς υδατογράφημα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…