Εργασία από το Σπίτι: Συνεργαστείτε καλύτερα με την ομάδα σας με αυτές τις εφαρμογές Android

Η καραντίνα του κορονοϊού άλλαξε αισθητά την καθημερινή μας ρουτίνα κι αν και εσείς εργάζεστε αναγκαστικά από το σπίτι, το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Αν εργάζεστε μόνοι σας, η αλλαγή αυτή ίσως να μην επηρέασε τους ρυθμούς και την παραγωγικότητα σας. Αν όμως εργάζεστε ως ομάδα, ίσως να αναζητάτε χρήσιμες εφαρμογές και εργαλεία για να αυξήσετε τις αποδόσεις σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για εργασία από το σπίτι, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα και τα καθήκοντα της ομάδας σας.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας που συγκεντρώσαμε για εσάς και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε εργαλεία βιντεοκλήσεων, υπηρεσίες cloud, εφαρμογές οργάνωσης ή ανταλλαγής μηνυμάτων και βεβαιωθείτε πως η ομάδα σας εργάζεται καλύτερα ακόμη και από το σπίτι!

  1. Trello

    Trello

    Το Trello αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για την οργάνωση και διαχείριση των ομαδικών εργασιών. Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικούς πίνακες και λίστες με όλα τα καθήκοντα της ομάδας σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να μοιράζεστε έγγραφά, εικόνες και άλλα πολυμέσα.

  2. Google Drive

    Google Drive

    Το Google Drive είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία cloud, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή της Google σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε έγγραφα και πολυμέσα με τα άλλα μέλη της ομάδας σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε από κοινού έγγραφα με τους συναδέλφους σας.

  3. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    Ένας καλός τρόπος για να μείνετε σε επικοινωνία με τους συναδέλφους σας είναι κάνοντας συναντήσεις μέσω βιντεοκλήσεων. Το Zoom αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των χρηστών Android, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε τηλεδιασκέψεις, εντελώς δωρεά,ν στη συσκευή σας. Κάντε λήψη, προσκαλέστε τα άλλα μέλη της ομάδας σας και μείνετε σε επικοινωνία.

  4. Slack

    Slack

    Το Slack δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία εργαλεία για online επικοινωνία. Δημιουργήστε την ομάδα σας, δώστε της ένα όνομα και προσκαλέστε τα μέλη που θέλετε μέσω email. Δημιουργήσετε κανάλια για κάθε εργασία που πρέπει να ολοκληρώσετε και να ανταλλάξετε πληροφορίες και αρχεία με τους συναδέλφους σας.

  5. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Αν αναζητάτε ένα εργαλείο που να έχει όλες τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα σημείο, το χρήσιμο αυτό εργαλείο της Microsoft είναι για εσάς. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να μοιραστείτε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφα σας, να στείλετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στους συναδέλφους σας, ακόμη και να κάνετε βιντεοκλήσεις με όλα τα μέλη της ομάδας σας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…