Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε την πόλη των ονείρων σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τους δικούς σας κόσμους στις παρακάτω εφαρμογές!

Τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων σας επιτρέπουν να κατασκευάζετε πόλεις από το μηδέν με τα στοιχεία που εσείς θα επιλέξετε. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει επίσης να φροντίσετε για την οικονομία της πόλης σας και να την κάνετε όλο και πιο επιτυχημένη.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για να δοκιμάσετε στο Android σας. Πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές με τις πιο πολλές λήψεις στο Androidlist, που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε απευθείας στο κινητό σας.

  1. SimCity BuildIt

    SimCity BuildIt

    Σε αυτό το δημιουργικό παιχνίδι, εμπνευσμένο από τον δημοφιλή προσομοιωτή των Sims, θα γίνεται ο δήμαρχος μιας πόλης που μπορείτε να διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κατασκευάσετε κτίρια, να ελέγχετε την κυκλοφορία και την κίνηση της πόλης, να πουλάτε αγαθά και γενικότερα να κρατάτε τους πολίτες σας ευτυχισμένους.

  2. Townsmen

    Townsmen

    Αν τώρα ονειρεύεστε μια πόλη στην επαρχία, στο Townsmen μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως αρχηγός της δικής σας πόλης. Θα πρέπει να δημιουργείτε κτίρια πολλών ειδών, να καλλιεργείτε τρόφιμα, να δημιουργείτε τον δικό σας στρατό, να ελέγχετε την οικονομία της πόλης σας, να εκπαιδεύετε τους πολίτες σας και πολλά άλλα σε ένα παιχνίδι με ατέλειωτες δυνατότητες.

  3. Township

    Township

    Το παιχνίδι αυτό συνδυάζει στοιχεία δημιουργίας κόσμων με στοιχεία των δημοφιλών παιχνιδιών φάρμας. Εδώ καλείστε να δημιουργήσετε μια πόλη, αλλά και να διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα, εκτελώντας διάφορες εργασίες. Όσο προχωράτε, θα μπορείτε να επεκτείνετε τα κτίρια σας, και να πουλάτε τις καλλιέργειες σας για να αναπτύξετε την οικονομία της πόλης.

  4. Tropico

    Tropico

    Μεταφερθείτε στην Καραϊβική και διαχειριστείτε τη δική σας πόλη όσο καλύτερα μπορείτε. Σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο θα πρέπει να σκεφτείτε με στρατηγική για να κάνετε την πόλη σας όλο και πιο αυτόνομη. Εκτός από αστικά έργα, θα πρέπει να φροντίσετε και για το εμπόρια, ενώ κρατάτε τους πολίτες σας ευχαριστημένους, ώστε να μην επαναστατήσουν.

  5. TheoTown

    TheoTown

    Αν τέλος αναζητάτε μια εφαρμογή με σχεδιασμό pixel, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύγχρονη πόλη, το TheoTown είναι για εσάς. Σε αυτό το δημοφιλές παιχνίδι δημιουργίας κόσμων, καλείστε να δημιουργήσετε τη δική σας πόλη από το μηδέν με τα στοιχεία που σας αρέσουν. Φροντίστε να την εξελίξετε όσο καλύτερα μπορείτε και να την εμπλουτίσετε με αναβαθμίσεις.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο Android σας που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις σημερινές μας εφαρμογές! Το Androidlist περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Για του…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας

Θέλετε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για δωρεάν λήψη στο smartphone σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο παιχνίδι να κατεβάσετε για να περάσετε την ώρα σας, …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη διαχείριση των δικών σας ποδοσφαιρικών ομάδων; Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, με τις εφαρμογές football manager που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές football manager τραβούν το ενδιαφέρουν των ποδοσ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε την πόλη των ονείρων σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τους δικούς σας κόσμους στις παρακάτω εφαρμογές! Τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων σας επιτρέπουν να κατασκευάζετε πόλεις από το μηδέν με τα στοιχεία …