Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια απόδρασης; Αναζητάτε ένα νέο και συναρπαστικό παιχνίδι του είδους για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα στις διακοπές σας; Δοκιμάστε τις δωρεάν επιλογές του σημερινού μας άρθρου!

Τα παιχνίδια απόδρασης τα έχουν όλα: περιπέτεια, δράση, αλλά και στοιχεία παζλ ή στρατηγικής! Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών είναι δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες, έχοντας χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια ο στόχος σας είναι πολύ απλός! Θα πρέπει να αποδράσετε από ένα δωμάτιο ή κάποιο άλλο περιβάλλον, μόνοι σας ή παίζοντας με άλλους παίκτες.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε μερικά από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια απόδρασης, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

  1. Monument Valley

    Monument Valley

    Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι θα ακολουθήσετε την Πριγκίπισσα Ida σε διάφορα τρισδιάστατα περιβάλλοντα, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι σε κάθε επίπεδο. Θα πρέπει να μετακινήσετε στοιχεία σε έναν εξαιρετικά σχεδιασμένο κόσμο, επιλέγοντας πάντα την κατάλληλη λειτουργία προβολής για να προχωρήσετε.

  2. Adventure Escape Mysteries

    Adventure Escape Mysteries

    Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι απόδρασης, συνδυάζει στοιχεία παζλ και περιπέτειας και υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον σας μέχρι το τέλος. Μπείτε σε έναν φανταστικό κόσμο, και λύστε τα μυστήρια, ώστε να αποτρέψετε την κατάρα και να αποδράσετε. Σε κάθε επίπεδο θα βρείτε φοβερά παζλ που θα δοκιμάσουν τη λογική σας.

  3. Doors: Origins

    Doors: Origins

    Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια απόδρασης, με φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Μπείτε σε ένα μαγικό πόρταλ, και δοκιμάστε τις ικανότητες σας ώστε να λύσετε τα παζλ και να προχωρήσετε επίπεδο. Το παιχνίδι προσφέρει περιβάλλοντα και στοιχεία σε 3D σχεδιασμό, που θα σας καθηλώσουν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

  4. Cube Escape: Paradox

    Cube Escape: Paradox

    Στο δέκατο επεισόδιο των παιχνιδιών Cube Escape θα μπείτε σε μια ιστορία με δύο κεφάλαια, παίζοντας ως ντετέκτιβ Dale Vandermeer. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα παζλ για να βοηθήσετε τον ντετέκτιβ να επανακτήσει τη μνήμη του. Συλλέξτε αντικείμενα, εξερευνήστε δωμάτια, και κάντε τα πάντα για να αποδράσετε.

  5. Tiny Room Stories: Town Mystery

    Tiny Room Stories: Town Mystery

    Μπείτε σε μια μυστηριώδη πόλη που αποτελείτε από διαφορετικούς χώρους και μικροσκοπικά δωμάτια. Σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι, θα εξερευνείτε ένα δωμάτιο τη φορά, ώστε να βρείτε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού, παρουσιάζει τα δωμάτια σε πανοραμική προβολή, όπου θα πρέπει να πατήσετε στα στοιχεία του χώρου για να αλληλεπιδράσετε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια απόδρασης; Αναζητάτε ένα νέο και συναρπαστικό παιχνίδι του είδους για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα στις διακοπές σας; Δοκιμάστε τις δωρεάν επιλογές του σημερινού μας άρθρου! Τα παιχνίδια απόδρασης τα έχουν όλα: περιπέτεια, δράση, αλλά και στοιχεί…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…