Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Image for Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!

Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λογαριασμό, δοκιμάστε να κάνετε αίτηση με απλό τρόπο.

Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί του TikTok πιστοποιούν τη γνησιότητα τους, ώστε να αποκτούν περισσότερη αξιοπιστία. Πιο συγκεκριμένα, κάθε επαληθευμένος λογαριασμός του TikTok θα έχει το κλασικό σύμβολο ελέγχου √ δίπλα στο όνομα χρήστη του λογαριασμού.

Αν θέλετε να επαληθεύσετε κι εσείς τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του TikTok, ακολουθήστε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

Επαλήθευση Λογαριασμών στο TikTok των Android

Η διαδικασία επαλήθευσης των λογαριασμών στο TikTok των Android είναι μια εύκολη υπόθεση. Η δυσκολία εμφανίζεται στο αν θα καταφέρετε να λάβετε την έγκριση από το TikTok, καθώς η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ποιους χρήστες δίνει την επίσημη επαλήθευση.

Για να δοκιμάσετε κι εσείς να κάνετε αίτηση επαλήθευσης για τον λογαριασμό σας στο TikTok, ώστε να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε το κουμπί του Μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού και στη συνέχεια Επαλήθευση.
  • Αν έχετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό, κάντε αίτηση για Επιχειρηματική Επαλήθευση. Αν έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό, θα πρέπει να αίτηση για Προσωπική Επαλήθευση.
  • Ακολουθήστε τα βήματα και εισάγετε τις πληροφορίες που σας ζητά η εφαρμογή.
  • Υποβάλετε το αίτημα επαλήθευσης.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, θα χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα, ώσπου η ομάδα του TikTok να αξιολογήσει την αίτηση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να κρατήσει μέχρι και έναν μήνα.

Πολλές φορές, οι εκπρόσωποι του TikTok ζητούν συμπληρωματικά έγγραφα για την επιβεβαίωση ενός λογαριασμού, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επιχείρηση. Φροντίστε να μοιραστείτε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν, για να γίνει η αίτηση σας δεκτή.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στην καρτέλα επαλήθευσης του λογαριασμού σας, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή του TikTok, κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση που θα βρείτε παρακάτω.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα για Android που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok
Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του TikTok στο Android σας; Δοκιμάστε να ορίσετε χρονικά όρια χρήσης για να μην το παρακάνετε! Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει διασκεδαστικό περιεχόμενο με σύντομα βίντεο που καλύπτουν κάθε είδους θεματολογία. Από μαγειρική και γυμναστική, μέχρι…