Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Image for Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα.

Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθους τους. Και όπως όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, σας ζητά να ορίσετε ένα όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας.

Αν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας πριν χρόνια και το όνομά σας δεν εκπροσωπεί πια τον λογαριασμό σας, υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο και αντικαταστήστε το όνομα του λογαριασμού σας με ένα νέο όνομα, που ταιριάζει στο είδος του περιεχομένου που μοιράζεστε, ώστε να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους.

Αλλαγή Ονόματος Χρήστη στο TikTok των Android

Για να αλλάξετε όνομα χρήστη στον λογαριασμό σας στο TikTok, μπορείτε απλά να πάτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να αντικαταστήσετε το όνομα σας με ένα νέο όνομα.

Πολύ απλά:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Επιλέξτε Επεξεργασία Προφίλ.
  • Πατήστε Όνομα Χρήστη.
  • Αντικαταστήστε το όνομά σας με ένα νέο όνομα και πατήστε Αποθήκευση.

Με τον εύκολο αυτό τρόπο μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας στο TikTok. Να θυμάστε πως μπορείτε να αλλάξετε και πάλι το όνομα σας αν δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά μόνο μετά από έναν μήνα. Κι αυτό γιατί το TikTok σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγή ονόματος μόνο μια φορά το μήνα.

Επιπλέον, όταν επιλέγετε ένα νέο όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο γράμματα, αριθμούς, κάτω παύλες και τελείες (και οι τελείες δεν μπορούν να βρίσκονται στο τέλος του ονόματος).

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις πολλαπλές αλλαγές ονόματος, καθώς μπορεί να μπερδεύετε τους ακόλουθους σας, που κάνουν αναζήτηση του περιεχομένου σας με το όνομα χρήστη που ήδη γνωρίζουν.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του TikTok και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…