Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Image for Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού.

Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το κορυφαίο εργαλείο σας προσφέρει διάφορες επιλογές διαμόρφωσης, ώστε να συνομιλείτε μόνο με τα πρόσωπα που εσείς θέλετε.

Αν λαμβάνετε μηνύματα σε κάποια συνομιλία που μπορεί να έχουν γίνει ενοχλητικά, αλλά δε θέλετε να μπλοκάρετε τον αποστολέα, υπάρχει τρόπος να κλειδώσετε τη συνομιλία σας.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να κλειδώνετε να αποκρύβετε τις συνομιλίες που θα επιλέξετε με τον πολύ απλό τρόπο που θα βρείτε παρακάτω.

Κλείδωμα και Απόκρυψη Μεμονωμένων Συνομιλιών στο WhatsApp

Το κλείδωμα και η απόκρυψη συγκεκριμένων συνομιλιών στην εφαρμογή του WhatsApp είναι μια πολύ απλή υπόθεση, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής.

Για να δοκιμάσετε να κλειδώσετε μια συνομιλία στο WhatsApp του Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στη λίστα των συνομιλιών σας.
  • Βρείτε και πατήστε πάνω στη συνομιλία που θέλετε να κλειδώσετε.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
  • Βρείτε και πατήστε την επιλογή Chat lock.
  • Βρείτε την επιλογή Lock this chat with fingerprint.
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη στην ενεργή θέση.
  • Κάντε επιβεβαίωση πατώντας ΟΚ.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα διαπιστώσετε πως η συνομιλία σας θα κλειδώσει και δε θα είναι πλέον ορατή στη λίστα των συνομιλιών σας. Να θυμάστε πως μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε όσες συνομιλίες θέλετε, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Για να βρείτε τις κλειδωμένες σας συνομιλίες, πηγαίνετε στην καρτέλα Chats και σύρετε προς τα κάτω για να βρείτε την επιλογή Locked Chats που θα πρέπει να ξεκλειδώσετε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Αν τέλος θέλετε να κλειδώσετε μια αρχειοθετημένη συνομιλία, θα πρέπει πρώτα να την αφαιρέσετε από το αρχείο σας για να μπορέσετε να την κλειδώσετε.

Παρακάτω θα βρείτε την ανανεωμένη έκδοση του WhatsApp για Android, ώστε να κάνετε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…