Πώς να Αρχειοθετήσετε Συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας και να τις Κρατήσετε Κρυφές

Είστε φανατικοί χρήστες του WhatsApp; Μάθετε παρακάτω τη νέα λειτουργία συνομιλιών που θα σας προσφέρει σύντομα το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας!

Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp έρχεται με μια ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία που θα αλλάξει τις ρυθμίσεις των Αρχειοθετημένων Συνομιλιών του WhatsApp στο Android σας.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αρχειοθετήσετε οριστικά ανεπιθύμητες συνομιλίες στο κινητό σας. Μέχρι τώρα, μπορούσατε να αρχειοθετήσετε τις συνομιλίες του WhatsApp, αλλά αν λαμβάνατε ένα νέο μήνυμα, οι συνομιλίες αυτές επέστρεφαν και πάλι στα εισερχόμενα σας.

Στη νέα έκδοση του WhatsApp μπορείτε να αρχειοθετήσετε οριστικά συνομιλίες, χωρίς να επανέρχονται στα εισερχόμενα σας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αν θέλετε να κρατήσετε κάποιες συνομιλίες σας μυστικές και μακριά από αδιάκριτα μάτια ή αν απλά θέλετε να απαλλαχθείτε από ανεπιθύμητες συνομιλίες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την έκδοση beta στο Android σας και να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Οριστικά Αρχειοθέτηση Συνομιλιών του WhatsApp

Για να αρχειοθετήσετε οριστικά μια συνομιλία του WhatsApp στο κινητό σας, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και πατήσετε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Συνομιλίες.
  • Πατήστε Διατήρηση Αρχειοθετημένων Συνομιλιών στην καρτέλα Αρχειοθετημένες Συνομιλίες.
  • Για να αρχειοθετήσετε μια συνομιλία πατήστε παρατεταμένα πάνω της και στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε Αρχειοθέτηση.
  • Η συνομιλία θα μεταφερθεί στην καρτέλα Αρχείο και δε θα επανέλθει ξανά στα εισερχόμενα σας.

Τόσο εύκολα! Η λειτουργία αυτή θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη νεότερη έκδοση του WhatsApp για Android, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε σήμερα, αποκτώντας την έκδοση beta του WhatsApp στο κινητό σας σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αρχειοθετήσετε καλύτερα τις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας.

Βρείτε παρακάτω τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας του WhatsApp και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…