Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Image for Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού.

Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το κορυφαίο εργαλείο σας προσφέρει διάφορες επιλογές διαμόρφωσης, ώστε να συνομιλείτε μόνο με τα πρόσωπα που εσείς θέλετε.

Αν λαμβάνετε μηνύματα σε κάποια συνομιλία που μπορεί να έχουν γίνει ενοχλητικά, αλλά δε θέλετε να μπλοκάρετε τον αποστολέα, υπάρχει τρόπος να κλειδώσετε τη συνομιλία σας.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να κλειδώνετε να αποκρύβετε τις συνομιλίες που θα επιλέξετε με τον πολύ απλό τρόπο που θα βρείτε παρακάτω.

Κλείδωμα και Απόκρυψη Μεμονωμένων Συνομιλιών στο WhatsApp

Το κλείδωμα και η απόκρυψη συγκεκριμένων συνομιλιών στην εφαρμογή του WhatsApp είναι μια πολύ απλή υπόθεση, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής.

Για να δοκιμάσετε να κλειδώσετε μια συνομιλία στο WhatsApp του Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στη λίστα των συνομιλιών σας.
  • Βρείτε και πατήστε πάνω στη συνομιλία που θέλετε να κλειδώσετε.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
  • Βρείτε και πατήστε την επιλογή Chat lock.
  • Βρείτε την επιλογή Lock this chat with fingerprint.
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη στην ενεργή θέση.
  • Κάντε επιβεβαίωση πατώντας ΟΚ.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα διαπιστώσετε πως η συνομιλία σας θα κλειδώσει και δε θα είναι πλέον ορατή στη λίστα των συνομιλιών σας. Να θυμάστε πως μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε όσες συνομιλίες θέλετε, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Για να βρείτε τις κλειδωμένες σας συνομιλίες, πηγαίνετε στην καρτέλα Chats και σύρετε προς τα κάτω για να βρείτε την επιλογή Locked Chats που θα πρέπει να ξεκλειδώσετε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Αν τέλος θέλετε να κλειδώσετε μια αρχειοθετημένη συνομιλία, θα πρέπει πρώτα να την αφαιρέσετε από το αρχείο σας για να μπορέσετε να την κλειδώσετε.

Παρακάτω θα βρείτε την ανανεωμένη έκδοση του WhatsApp για Android, ώστε να κάνετε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…