Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Image for Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς!

Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μόνη προϋπόθεση για κλήσεις μέσω του WhatsApp είναι η σύνδεση σε ένα σταθερό δίκτυο WiFi.

Όπως και σε άλλες εφαρμογές κλήσεων, έτσι και στο WhatsApp, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό σας, αλλά και να διαγράψετε κλήσεις που κάνατε και λάβατε.

Μάθετε παρακάτω τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε τόσο για να διαγράψετε κλήσεις, όσο και για να κάνετε επαναφορά.

Εύρεση Ιστορικού Κλήσεων στο WhatsApp των Android

Το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp είναι διαθέσιμο στην καρτέλα των κλήσεων σας, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις σας.

Αν θέλετε να λάβετε πληροφορίες για μια κλήση, όπως την ώρα ή μέρα, θα πρέπει πολύ απλά να πατήσετε πάνω στη συγκεκριμένη κλήση για να ελέγξετε όλα τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα.

Διαγραφή Κλήσεων από το Ιστορικό του WhatsApp στα Android

Για να διαγράψετε μια κλήση που κάνατε ή λάβατε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Κλήσεις.
 • Πατήστε πάνω στην κλήση που θέλετε να διαγράψετε.
 • Πατήστε Περισσότερες Επιλογές και στη συνέχεια Αφαίρεση από το αρχείο κλήσεων.

Αν τώρα θέλετε να διαγράψετε όλο το ιστορικό των κλήσεων σας, κάντε τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Κλήσεις.
 • Πατήστε Περισσότερες Επιλογές.
 • Επιλέξτε Εκκαθάριση αρχείου κλήσεων.

Επαναφορά Ιστορικού Κλήσεων του WhatsApp στα Android

Αν τώρα αλλάξατε γνώμη ή αν διαγράψατε το ιστορικό κλήσεων σας χωρίς να το θέλετε, μπορείτε να κάνετε επαναφορά του μόνο αν έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε τα αρχεία κλήσεων με το ιστορικό σας αποθηκευμένα στο αρχείο της βάσης δεδομένων των συνομιλιών σας που θα βρείτε στον φάκελο του backup.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών σας, δυστυχώς δε θα μπορείτε να κάνετε επαναφορά του ιστορικού των κλήσεων σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…